Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Θύελλα Στενήμαχου 4-1

Άλλο ένα ματς ανάμεσα σε ομάδες της Α1 Ερασσιτεχνικής ήταν αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Χαρίεσσας και στη Θύελλα Στενήμαχου, με νικητές τους γηπεδούχους, με το εμφατικό 4-1.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους και κατάφεραν να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αποκλείοντας μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας από τον θεσμό.

Ένα από τα πιο περίεργα συμβάντα συνέβη στο παιχνίδι, που πολύ πιθανό να μην έχει προηγούμενο στα ελληνικά δρώμενα! Στο 21′ ο Βασίλης Φωτιάδης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Γιάννης Θεοδωρίδης, όμως ο επερχόμενος επιθετικός τον τραυμάτισε στο δάχτυλο. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αντί να πετάξει τη μπάλα κόρνερ και να διακοπεί το παιχνίδι, την άφησε στο σημείο που έπεσε και ο Βασίλης Καρασαρίδης έτρεξε και την έσπρωξε στα δίχτυα!

Ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει τη διακοπή του αγώνα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα και έτσι το γκολ κατοχυρώθηκε κανονικά. Η συνέχεια όμως ήταν πραγματικά μη αναμενόμενη! Ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Χαλκιάς ζήτησε από τους παίκτες τους, μετά τη σέντρα του γκολ, να μην αμυνθούν και να αφήσουν τους παίκτες της Θύελλας να σκοράρουν για το fair play! Και έτσι ήρθε η ισοφάριση, μ’ αυτόν το απίστευτο τρόπο!

Η συνέχεια όμως ανήκει ολοκληρωτικά στην ΑΕΧ, η οποία επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και κατάφερε πριν την ανάπαυλα να προηγηθεί με 3-1 (Καρασαρίδης Β., Τόσκα). Η πλάστιγγα έγειρε εμφανώς προς τους γηπεδούχους, οι οποίοι διεύρυναν κι άλλο το σκορ στο 4-1, χάρη στο τρίτο γκολ του Βασίλη Καρασαρίδη λίγο πριν το τέλος.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Ιωαννίδης, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Φωτιάδης (65′ Συμεωνίδης), Καρασαρίδης Δ., Κανδηλίδης (80′ Διτσόλας), Τόσκα, Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (75′ Δάγκας)

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Γκουντάρας, Σταμάτης Α., Γκαντζίδης, Γίδαρης Δ., Κώτελης, Σταμάτης Π. (70′ Γιάννου), Παπαλεξίου, Χατζηρόζης, Γίδαρης Κ., Αδαμίδης (65′ Σταμάτης Θ.)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected