Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Αλιάκμων Νησελίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 4-1παρ.(1-1)

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 1/9 στο γήπεδο Νησελίου, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η ομάδα του Ροδοχωρίτη στην κατατωγή Ηλία Ιασωνίδη, νίκησε στην παράταση τον ΓΑΣ, με την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού να τους βρίσκει ισόπαλους 1-1.

Το σκορ πήρε τεράστιες διαστάσεις στην παράταση και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο αυτής, όταν σημειώθηκαν και τα τρία γκολ των γηπεδούχων! Οι φιλοξενούμενοι “πλήρωσαν” την αποβολή του Ευθυμούλη από το 25′, όταν και αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης σε ανατροπή στον Ντέλλα αλλά και την κόπωση που επήλθε φυσιολογικά μετά και την λήξη του 90λεπτου.

Κι όμως ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου κατάφερε να προηγηθεί με τον Μωυσίδη στο 15′ και να ξεκινήσει αρκετά δυναμικά το παιχνίδι. Στο 32′ όμως ο Αλιάκμωνας θα κερδίσει πέναλτι, το οποίο θα αναλάβει να εκτελέσει ο Δούμος, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική, με το Νησέλι να χάνει πολλές ευκαιρίες και το Ροδοχώρι από την άλλη να αμύνεται μαζικά, έχοντας και το μειονέκτημα του ενός παίκτη. Τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, όπου είχαμε την “κατάρρευση” από πλευράς φιλοξενούμενων.

Τα γκολ για τον Αλιάκμωνα πέτυχαν οι Μουσενίκας (91′), Ιασωνίδης (96′) και Κυνηγόπουλος (100′), δίνοντας την πανηγυρική πρόκριση στους γηπεδούχους.

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Πίτος, Μιχαηλίδης (22′ Αποστολόπουλος), Τάτα, Ιορδανόπουλος, Σιγούλας, Ιασωνίδης, Ντέλλας, Κυνηγόπουλος, Δούμας, Κασλαμάς (75′ Μαυρίκος), Βέτος (65′ Μουσενίκας).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Τσιμενίδης, Ορδουλίδης, Θεοδοσιάδης, Μουρατίδης (46′ Καλαϊτζίδης), Παρηγορίδης, Ευθυμούλης, Τάγκερας, Μωυσίδης (75′ Αλατσίδης), Δάτσης (81′ Ανθόπουλος), Βαϊνάλης, Ιωάννου.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected