Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μέσης 4-2

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο σ’ αυτή τη πρώτη φάση του Κυπέλλου, παρακολούθησαν όσοι…τυχεροί βρέθηκαν στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, την Κυριακή 2/9.

Ο Αχιλλέας Νάουσας πήρε την πρόκριση νικώντας τον αξιόμαχο Φίλιππο Μέσης με 4-2, χάρη σε 3 γκολ στο τελευταίο 10λεπτο! Περίοδος που οι φιλοξενούμενοι πραγματικά κατέρρευσαν και ενώ σε όλο σχεδόν το παιχνίδι ήταν αυτοί είχαν το “πάνω χέρι”.

Ο Φίλιππος προηγήθηκε στο 21′ με γκολ του Δημοσθένους, “παγώνοντας” τους γηπεδούχους και αναγκάζοντας τους να ανοιχτούν για να κυνηγήσουν την ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο. Τελικά θα τα καταφέρουν, ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Αδάμ Βλαχοδήμου, μετά από κόρνερ του Παπατάνου.

Η ισοπαλία του ημιχρόνου δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς ένα εξαιρετικό γκολ του Κελεσίδη στο 56′ θα βάλει ξανά μπροστά τη Μέση, γέρνοντας πάλι τη πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων και βάζοντας δύσκολα στον Αχιλλέα.

Οι αλλαγές των Τερζόπουλου και Δημήτρη Βλαχοδήμου δώσανε “πνοή” στον Αχιλλέα και κατάφερε στο 80′ να ισοφαρίσει το παιχνίδι με πλασέ του Κακούδη. Από εκείνο το σημείο άρχισε η…αντεπίθεση των Ναουσαίων, οι οποίοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Κακούδη (83′) και του εξαιρετικού Τερζόπουλου (88′).

Χαρακτηριστικό ότι ο Αχιλλέας Νάουσας δεν διέθετε τερματοφύλακα με επικυρωμένο δελτίο, με αποτέλεσμα κάτω από τα δοκάρια να αγωνιστεί ο…αμυντικός χαφ Θεοδοσιάδης και μάλιστα να είναι αρκετά καλός!

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Δημητρίου, Μάραντης, Στέφος (Χ’ατζηιωαννίδης), Βύζας, Τουμαράς (Τερζόπουλος), Παπατάνος, Κακούδης, Βλαχοδήμος Α., Μπράτσης (Βλαχοδήμος Δ.)

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Καλούδης, Μουρατίδης, Μόσχος, Τσιάμπας (Μανουσαρίδης), Ρόκκος, Κελεσίδης, Δημοσθένους, Γιαννόπουλος (Καρασαλίδης), Ζερδαλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected