Κατηγορίες
Football League

Βύζας Μεγάρων vs Αστέρας Μαγούλας – Ένα ημίχρονο ο Τριάντος

Με τον “πρώην” Βεροιώτη Βασίλη Τριάντο στην αρχική του σύνθεση (φωτ. πάνω αριστερά), ο Αστέρας Μαγούλας ηττήθηκε από τον Βύζαντα Μεγάρων με 2-1, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας.

Οι παίκτες του Κώστα Τζαναβάρα ήταν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα φιλικά, ενώ από την άλλη το συγκρότητα του Άγγελου Πριόνα πήγε καλά μόνο στο πρώτο μέρος, με τον Βασίλη Τριάντο να είναι από τους διακριθέντες.

Το θέαμα γενικά ήταν μέτριο, με τον Βύζαντα να προηγείται με τον πέναλτι του Ρεκλείτη. Η ομάδα του Αστέρα ισοφάρισε με τον Σαλαπάτα στο 55′, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό οι “κιτρινόμαυροι” ξαναμπήκαν μπροστά στο σκορ με απευθείας φάουλ και πάλι του Ρεκλείτη.

Οι συνθέσεις

Βύζας Μεγάρων : Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Μανδύλης, Γρομητσάρης, Σπαγής, Μιρτσέτα, Διαμαντόπουλος, Ρεκλείτης, Κρητικός, Αρναρέλλης, Κοκόλης. Έπαιξαν και οι: Χαρτσιάς, Βλάχος, Γκεμίσης, Κεϊτά, Ταμπάκης, Ζούμας, Ζάρκος.

Αστέρας Μαγούλας : Μπαλασάκης, Στρατομήτρος, Μπιρμπίρης, Πέττας, Τριάντος, Κορνελάτος, Έβερετ, Χρυσάφης, Μαρίνου, Πάλλας, Παγώνης. Αγωνίστηκαν και οι Οικονομόπουλος, Λελούδας, Μπεχλής, Σαλαπάτας, Λιναρδάκης, Νεραντζίνης, Μίτκας, Τσαπάρας, Χάντης Π., Χάντης Χ., Ιατρού, Ραπτοδήμος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected