Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

ΕΠΣ Ρεθύμνου – Κίνηση ανθρωπιάς…

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου διοργανώνει ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και στις 16:00 στο ΔΑΚ Γάλλου θα… παρελάσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην αναμέτρηση των Επίλεκτων του Ρεθύμνου με αυτούς του ΠΣΑΠ. Ανάμεσα τους και ο Ημαθιώτης Βασίλης Τσιάρτας. Ας δούμε αναλυτικά:

Η… ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου θα αγωνιστεί με όλα τα αστέρα της, ήτοι τους: Σαραβάκο, Ζαγοράκη, Τσιάρτα, Φραντζέσκο, Μπασινά, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτο, Νταμπίζα, Μανωλά, Σαργκάνη, Νικοπολίδη, Αποστολάκη, Ξανθόπουλο, Καλλιτζάκη, Βελέντζα, Ξανθόπουλο, Βαμβακούλα και άλλους.

Απέναντί τους θα βρουν μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του Ρεθύμνου, όπως τους: Μποτόνη Μποτονάκη, Μιχ. Παπαδάκη, Φ. Μανουσάκη, Μαν. Μακρυδάκη, Μ. Δεληγιαννάκη, Γ. Λυρώνη, Ηλία Ασπρομάτη, Ντίνο Φραγκάκο, Νίκο Μαρκουλιδάκη, Γιάννη Κατσούλη, Ηλία Μπουλιό, Γ. Ιωαννίδη, Γ. Ξηράκη, Κώστα Ανυφαντάκη, Αντ. Γαβαλά, Σταύρο Καλαϊτζιδάκη, Μιχ. Βουράκη, Εμμ. Πατεράκη, Θαν. Πετράκη, Νίκο Βερτούδο, Παντελή Βερτούδο, Χόμπη Βαλάντη, Μιχ. Βελονάκη, Δημ Κοσκινά.

Το παιχνίδι έχει κοινωνικό χαρακτήρα, αφού οι εισπράξεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Για αυτό η γενική είσοδος έχει οριστεί στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό θέαμα, θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για το οποίο έχει επιμεληθεί η διοργανώτρια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου. Στο ΔΑΚ Γάλλου θα βρεθεί την Δευτέρα και θα τραγουδήσει ο Μανώλης Κονταρός με το επιτελείο του, ενώ θα χορέψει ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected