Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Οδυνηρός αποκλεισμός!

Πολύ άτυχο το ντεμπούτο του Βαγγέλη Τσίγκα στη βασική ενδεκάδα του Μακεδονικού Κοζάνης, ο οποίος παραμένοντας πιστός στην παράδοση που τον θέλει να αποκλείεται νωρίς στο Κύπελλο, έχασε εντός έδρας από τον Μακεδονικό Φούφα, ομάδα Α1 Ερασιτεχνικής, με 1-2.

Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με μοιρασμένη την υπεροχή και δραματικό φινάλε, ενώ δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, “πατούσαν” καλύτερα στο γήπεδο και προηγήθηκαν στο σκορ, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, πίεσαν και ισοφάρισαν, τελικά όμως τη νίκη πήρε ο Φούφας.

 Στο 17΄ το σουτ του Ξυνάδα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 40΄ όμως ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1).

 Στο β’ μέρος ευκαιρίες σημαντικές έχασαν οι Αποστολίδης, Νικολάου, στο 72΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πανάκης και στο 76΄ εξαιρετικός συνδυασμός Κουμπούρα, Σακαλή, ο δεύτερος έβγαλε σέντρα-σουτ και στην προσπάθειά του να διώξει, ο Ίτσκος πέτυχε αυτογκόλ (1-1).

 Στο 81΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μαλούτας, φάση για την οποία φωνάζει ο Μακεδονικός ότι ήταν επιθετικό φάουλ. Στο 93΄ μέσα σε ένα όμιλο παικτών ο Ξυνάδας βρέθηκε στο έδαφος, δόθηκε πέναλτι εν μέσω διαμαρτυριών, ευστόχησε ο Μαρκόπουλος.

Η σύνθεση του Μακεδονικού

Τσίγκας, Αποστολίδης, Κουμπούρας, Μαλούτας, Αντωνόπουλος (74΄ Ζαχαριάδης), Κατσίκας (46΄ Κυπίρτογλου), Αργυρόπουλος, Ματούλας (46΄ Σακαλής), Λαμπίρης, Νικολάου, Κωτούλας.

*matiesstasport alfa-radio-89fm

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected