Football League - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παναγιώτης Κίτσας : “Με τον Παναιτωλικό στη Super League”

Ο νεοαποκτηθείς Ημαθιώτης επιθετικός του Παναιτωλικού, Ευγένιος Κίτσας μίλησε για τη φιλοδοξία του να πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κέρδισε με την αξία του μία θέση στο ρόστερ της ομάδας του Αγρινίου και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Γεγονός” σημείωσε ότι ο Παναιτωλικός ανήκει στη Super League…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ευγένιος Κίτσας

Πώς είναι οι πρώτες σου μέρες στο Αγρίνιο;
“Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που έχω έρθει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Τα παιδιά είναι πολύ φιλόξενα και μπήκα αμέσως στο κλίμα. Όσον αφορά στην πόλη, είμαι ένα μήνα εδώ και δεν έχω βγει πολύ έξω. Από όσο έχω δει όμως, το Αγρίνιο είναι μια όμορφη πόλη με πολύ ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, όπως είμαστε και εμείς οι Μακεδόνες“.

Πώς κρίνεις την προετοιμασία της ομάδας μέχρι στιγμής;
“Εγώ μπήκα κατευθείαν στα δύσκολα. Όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπάρχει μεν η κούραση από τις πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, καθώς και από τα φιλικά παιχνίδια. Έτσι πρέπει όμως να συμβαίνει, γιατί, όπως έχει αναφέρει και ο προπονητής και η διοίκηση, η ομάδα έχει θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό”.

Ο πρωταθλητισμός δηλαδή αποτελεί και τον προσωπικό σου στόχο;
“Βεβαίως! Και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Αν και έχω την εμπειρία από όλες τις κατηγορίες, θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Καραγεωργίου και τον κ. Παπαματθαιάκη που με εμπιστεύτηκαν και θέλω να πω πως εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας, που είναι υψηλές, ώστε να πετύχει το στόχο της, που είναι η επιστροφή στην Α’ Εθνική”.

Πιστεύεις πως η Football League έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σαν κατηγορία;
“Για παράδειγμα, οι εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού από το γήπεδο, μέχρι το προπονητικό κέντρο και την όλη του οργάνωση, είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί προσωπικά, παρά μόνο σε ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη. Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός δεν ανήκει στη Β’ Εθνική και πρέπει να επιστρέψει στα σαλόνια της Super League. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ απέναντι σε όσους με πίστεψαν για να φανεί πάνω από όλα η ομάδα”.

Τέλος, θα ήθελες να πεις κάτι στους φιλάθλους της ομάδας;
“Να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, όπως το κάνουν. Πραγματικά, έχω πάθει πλάκα και μπράβο τους! Παρ’ όλες τις δυσκολίες που πέρασαν και εκείνοι με την πτώση της ομάδας, να συνεχίσουν να είναι δίπλα στον Παναιτωλικό. Επειδή είμαστε μια νέα ομάδα και ήρθαν πολλά νέα παιδιά, θα πρέπει να «δέσουμε» με τους παλιούς παίκτες και να γίνουμε μια οικογένεια. Αυτό το έχουμε καταφέρει ήδη και το κλίμα στην ομάδα και στην προπόνηση και στα αποδυτήρια και έξω είναι πολύ καλό. Και εγώ από τη μεριά μου, θα το επαναλάβω ακόμη μια φορά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα το στόχο της, που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία”.

*Εφημερίδα “ΓΕΓΟΝΟΣ” Αιτωλοακαρνανίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected