Super League 1

SCODA Ξάνθη vs ΑΕΚ – Αλλαγή στο 70′ ο Βασιλακάκης

 

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, κυρίως για την Ξάνθη, η Ακριτική ομάδα νίκησε εύκολα με 1-0 την ΑΕΚ, που όπως φαίνεται χρειάζεται αρκετή δουλειά στη διακοπή του πρωταθλήματος, για να μπορέσει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική.

Η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες στο 73ο λεπτό μετά την αποβολή του Κουρέλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί ουσιαστικά τέλειωσε το παιχνίδι. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι είχαμε μία ενδεκάδα κάρτες.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης πέρασε στο παιχνίδι στο 70′ στη θέση του Μάνταλου και βοήθησε τα μέγιστα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του. Δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και θα επανέλθει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς.

Δεν αγωνίστηκε για την ΑΕΚ ο Γιάννης Αραμπατζής.

Σκόρερ: Μαρκόφσκι (κεφαλιά 58′)

Συνθέσεις

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Γκλέισον, Μάνταλος (Βασιλακάκης 70′), Ντάνι, Φλίσκας, Μαρσελίνιο (Καζούμπα 83′), Ονουάτσι (Πλατέλλας 65′), Μαρκόφσκι.

ΑΕΚ (Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Γιάγκο (Παυλής 60′), Κορδέρο, Λαγός (Γκερέιρο 32′), Κουρέλλας, Φούντας (Κατίδης 59′), Κατσικοκέρης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected