Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – Απόλλων Λυκογιάννης 1-3

Ντέρμπι με τα…όλα του έγινε στο γήπεδο της Ράχης, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα στον Εθνικό και στον Απόλλωνα Λυκογιάννης.

Δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α2, οι οποίες τα δώσανε όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι 50 περίπου θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο (1/9) το απόγευμα στο γήπεδο της Ράχης παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι, αρκετά σκληρό, με τέσσερα γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Νίκου Ανάστου ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και μάλιστα έχοντας διαθέσιμους μόνο 12 ποδοσφαιριστές, λόγω της μη επικύρωσης των δελτίων των υπολοίπων.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 32′ με γκολ του Μπουτσαξή και στη συνέχεια με γεμάτο κέντρο προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Χωλόπουλου. Ο Εθνικός του Γιώργου Μαραγκού έγινε πλέον πιο επιθετικός, ρισκάροντας για να ισοφαρίσει.

Σε μια αντεπίθεση στο 62′, ο Κουϊρουκίδης θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας και θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας πλέον πιο δύσκολο το έργο της Ράχης. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν με τον Μπαρμπαρούση λίγα λεπτά αργότερα, όμως ο Λαζός στο 80′ θα δώσει τη χαριστική βολή στον Εθνικό, κάνοντας το 1-3, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά το ματς.

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Παρμάκας, Κωνσταντινίδης (55΄Ιωσηφίδης), Νικολαϊδης Α., Ταραράς (75′ Μπουρίκας), Σαμψωνίδης, Ζησιός, Λαζαριώτης, Νικολαϊδης Μ., Μπαρμπαρούσης, Πετράκης, Τριανταφυλλίδης.

Απόλλων Λυκογιάννης : Χωλόπουλος, Μπουτσαξής (70′ Ανάστου), Λαζός, Γιαννόπουλος, Ζουρλαδάνης, Παπαδόπουλος, Κουϊρουκίδης, Τσικίδης, Φωτόπουλος, Τσιφλίδης Μ., Τσιφλίδης Μ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected