Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – ΑΕΛ Καλλονής 0-3

Παιχνίδι 60 λεπτών, με διαιτητές από την…ομάδα της Ένωσης(!) δειξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μακροχωρίου, σε ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη. Παρουσία του προέδρου Διονύση Βούλγαρη, η Ένωση ηττήθηκε με 0-3, εμφάνισε όμως κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Με την ομάδα έκανε την επανεμφάνιση του ο Πιέτρα, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός στο κέντρο, ενώ ο Αντώνης Ηλιάδης δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Καλλονής.

Στην είσοδο του γηπέδου διακρίναμε τον Λουκά Καραδήμο, γενικός αρχηγός της ομάδας από τη Λέσβο, παρέα με τους Τόνι Γκονζάλες (παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ), Ηλία Κώτσιο (πρώην του ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα) και Βλάση Καζάκη (πρώην της SCODA Ξάνθη), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν.

Στον πάγκο της Καλλονής ο “δικός” μας Τίμος Καβακάς, ενώ με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Μπάμπης Πετράκος ως υπό δοκιμή, έχοντας εξαιρετικές τοποθετήσεις, βγαίνοντας σχεδόν πάντα πρώτος στη μπάλα.

Με την ομάδα του Μακροχωρίου αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι στο σημερινό παιχνίδι. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 9/9 (18.00μμ) με αντίπαλο τα Λευκάδια στο γήπεδο του ΠΑΣ.

*σε λίγο φωτορεπορτάζ από το απογευματινό φιλικό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected