Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΠ Καραγιαννίων vs ΦΣ Κοζάνη – Αγνώριστη η Κοζάνη, βασικός ο Συμεωνίδης

Η γηπεδούχος, δείχνοντας χαρακτήρα νικητή και παίζοντας με όλα τα ατού της στο πρώτο μέρος, κατάφερε να βραχυκυκλώσει την αντίπαλο της να κλείσει καλά τους χώρους μπροστά απ’ την εστία του τερματοφύλακα της και να πρεσάρει ψηλά δημιουργώντας προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας της Κοζάνης. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κοζάνης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά οι πιτσιρικάδες της ΑΕΠ προέβαλαν σθεναρή αντίσταση κρατώντας το 1-0 του πρώτου μέρους.

Βασικός ο Γιώργος Συμεωνίδης, παρασύρθηκε όμως από τη μέτρια εικόνα της ομάδας του και κινήθηκε και αυτός σε “ρηχά” νερά. Δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Κουλουκίδης, περισσότερο για να προφυλαχτεί.

Στην ομάδα της ΑΕΠ Καραγιαννίων αγωνίζεται φέτος ο Αντώνης Αντάμης (δεύτερος δεξιά στη φωτ., καταγωγή από το Παλαιοχώρι Γρεβενών) που πέρσι ανήκε στην ΑΕ Αλεξάνδρειας. Κόντρα στην Κοζάνη (που αντιμετώπισε πέρσι στον 3ο όμιλος της Δ’ Εθνικής) πέρασε στο 25′ στη θέση του Αλεξανδρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

ΑΕΠ Καραγιαννίων : Ζηνόβιος Στ. (46΄ Μαγούλας), Τοπαλίδης (46΄ Βρόϊκος Χ.), Καλλιανίδης (46΄ Τιούλης), Σαββίδης, Σαλονικίδης (46΄Βάλλας, 66΄ Ταουσάνης, 75΄ Αραβόπουλος), Μετικάνος (46΄ Πουταχίδης), Κιουλτζής, Δαϊνάς (46΄ Παυλίδης), Αλεξανδρίδης (25΄ Αντάμης), Καραγεώργος (62΄ Πιλικίδης), Θεοδωρίδης (70΄ Βροϊκος Λ).

Κοζάνη ΦΣ : Κοκκινίδης (46΄ Μακρής, 62΄ Γκαραβέλης) Καραπατάκης, Κάλφας, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Ταφαρλής, Τοπάλης, Τσικόπουλος Ηλ., Ζηνόβιος Ν., Τσελεκίδης, Τραυλός. Αγωνίστηκαν και οι Κεϊσογλου, Κοσμίδης, Τσικόπουλος Ι., Μπίντσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected