Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Φίλιππος Μελίκης 1-5

Εμφατική νίκη και πέντε γκολ πέτυχε ο Φίλιππος Μελίκης, στο πρώτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς για το πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 5-1 τον Αγροτικό Αστέρα στην Αγία Βαρβάρα.

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλα τα…βαριά του όπλα, ο Φίλιππος ξεκίνησε με το δεξί, στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στις εξέδρες βρέθηκαν πάνω από 100 φίλαθλοι, τόσο από την περιοχή όσο και από τη Μελίκη, οι οποίοι απόλαυσαν 6 γκολ, πολλές φάσεις αλλά και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Από τους γηπεδούχους απουσίαζε ο Φίλιππος Πουλασουχίδης, ο τραυματισμός του οποίου φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός και θα χάσει τουλάχιστον όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2012, ενώ αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι μπορεί να χάσει και όλη τη χρονιά! Μία απουσία που είναι εμφανής στο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα, όμως σήμερα προδόθηκε και από την ανασταλτική λειτουργία, η οποία σε συνδυασμό με το ασφυκτικό pressing των φιλοξενούμενων, έφεραν αυτή τη βαριά ήττα.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου (που αγωνίστηκε σήμερα), παρόλο που έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (15′ Βοργιαζίδης) δεν αιφνιδιάστηκε, πίεσε ψηλά την άμυνα του Αγροτικού Αστέρα και κατάφερε σχεδόν αμέσως (28′) να ισοφαρίσει με τον Τενεκετζή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βερβαντίδη, ο οποίος έχασε τη μπάλα μετά από κόρνερ και ο στόπερ της Μελίκης ισοφάρισε για την ομάδα του.

Η πίεση συνεχίστηκε και ο Ρομάριο (για πολλούς κορυφαίος του αγώνα) έβαλε το Φίλιππο μπροστά στο σκορ, όταν και πάλι από λάθος εκτίμηση του Βερβαντίδη, με κοντινή προβολή έκανε το 1-2 (39′). Ο Αγροτικός Αστέρας σε εκείνο το σημείο έχασε τη συνοχή του, συνέχισε τα λάθη στο χώρο του κέντρου και σε ένα από αυτά, ο Ρομάριο και πάλι μετά από όμορφη πάσα του Κακαγιάννη, θα πλασάρει τον Βερβαντίδη και θα κάνει το 1-3 (43′) που θα είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, καθώς ο Φίλιππος πρόσεξε περισσότερο την άμυνα με σκοπό να κρατήσει το αποτέλεσμα και τον Αγροτικό να προσπαθεί, ανορθόδοξα πολλές φορές να απειλήσει. Στο διάστημα αυτό, οι αντεπιθέσεις από πλευράς Μελίκης “μύριζαν” γκολ και με αυτό τον τρόπο πέτυχε και τα άλλα δύο γκολ (57′ Τεγούσης και 84′ Κακαγιάννης).

Ο ρέφερι της συνάντησης Παντελής Τρέβλας ήταν στόχος πολλών παραπόνων και από τις δύο ομάδες και μάλιστα στην αρχή του αγώνα υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να διαμαρτύρονται έντονα για κάποιες αποφάσεις του.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιαζίδης, Οικονόμου Α., Τέτος, Αδαμίκος (59′ Χριστιάς), Μπάμπος, Τσανασίδης (46′ Καφές), Εφραίμ, Σουλιώτης (35′ Πύρκας), Οικονομου Χ., Χαμπαλάνοβ.

Φίλιππος Μελίκης : Κωτσόπουλος, Καραγκιζόπουλος, Αράπος, Τενεκετζή, Ντάμτσιος, Ρίσου, Τεγούσης, Κακαγιάννης, Μελιόπουλος (70′ Αναστασόπουλος), Ρομάριο (78′ Ανδρίτσος), Πιτσάβας (61′ Βενιόπουλος).

*Αύριο δηλώσεις από τους δύο προπονητές

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected