Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Ηρακλής Κ20 – Βέροια Κ17 4-2

Μετά από δέκα περίπου φιλικά και μάλιστα με ομάδες που απαρτίζονται με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, η Βέροια Κ17 έκανε την πρώτη της ήττα! Χθες (8/9), η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη βρέθηκε στη Μίκρα για να αντιμετωπίσει την επίσης αήττητη στα φιλικά ομάδα του Ηρακλή Κ20.

Τα πιτσιρίκια της “Βασίλισσας του Βορρά” για μια ακόμη φορά πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα η οποία θεωρείται από τις πολύ δυνατές στην ηλικία τους. Στο πρώτο μέρος, ο “Γηραιός” ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με τα γκολ των Ραφαηλίδη και Χασεκίδη, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες της Βέροιας, οι οποίοι όμως αντέδρασαν γρήγορα και μείωσαν με γκολ του Γιάντσου.

Στην επανάληψη και παρά τις πολλές αλλαγές από τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, η Βέροια έπαιξε δυνατά, δεν κλείστηκε και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της. Ο Ηρακλής όμως ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Μπαϊράμη και τη Βέροια να μειώνει με πέναλτι του Ρογγότη.

Αυτή ήταν η τελευταία “πρόβα” πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, την Κυριακή 16/9 (12.00π.μ.) στο Ταγαροχώρι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Συνθέσεις

Ηρακλής Κ20 : Μαυρομιχάλης, Τζίνας, Παπαδόπουλος, Μπαλτζής, Τσακίρης, Φεντάνης, Λάτσκα, Δεδούσης, Ραφαηλίδης, Καμήλαλης, Χασεκίδης. Αγωνίστηκαν και οι Πλιάντης, Κατσέκου, Μούχαλης, Καϊδατζής, Σταφυλίδης, Κρημνιανιώτης, Ιωησιφίδης, Γερασίμου, Στεφανίδης, Βακαλόπουλος, Αριζάνης, Πελεβάνης, Πεταλας, Μπαιράμης.

Βέροια Κ20 : Χατζηβασιλάκης, Μπόσκος, Σφύρτσης, Στριμπίνος, Ράδης, Ρογγότης, Γιάντσης, Κιόρτσης, Μάντζιος, Πέτκος, Πινακούδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπουρδάνος, Μαγγίζης, Αργυρόπουλος, Νικολόπουλος, Κουλπαλίδης, Καψάλης, Μελικιώτης, Λαζόπουλος, Τέας, Πελεκίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected