Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης vs Μ.Αλεξ. Άρδασσας – Δυνατή μπροστά, ευάλωτη πίσω…

Πολύ ενδιαφέρον ήταν το φιλικό που έδωσαν χθες Μακεδονικός Κοζάνης και Άρδασσα στο γήπεδο Βατερού, με νικητή τον τυπικά γηπεδούχο με “αγγλικό” σκορ 4-3.

Στο πρώτο μέρος ο Μακεδονικός του Γιώργου Παπακώστα ήταν πολύ καλός, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Στην επανάληψη, ο Μέγας Αλέξανδρος του Γιώργου Δημητριάδη ισορρόπησε, πέρασε μπροστά, ισοφάρισε, τελικά όμως έχασε. Σούπερ πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Χάρης Σακαλής, που σημείωσε “καρέ” τερμάτων! Είναι γεγονός, πάντως, ότι και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές και είχαν ελλείψεις, παρόλα αυτά ικανοποίησαν με την απόδοσή τους.

Τα γκολ

Στο 15΄ και ύστερα από σέντρα του Κουμπούρα, ο Λαμπίρης από ένα μέτρο έπιασε κεφαλιά άουτ, τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, μετά από σέντρα του Κουμπούρα, ο Κουτούλας τροφοδότησε τον Σακαλή, που με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 28΄ σε σέντρα του Κουμπούρα, ο Νικολάου από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ, στο 37΄ νέα σέντρα του Κουμπούρα, έδιωξε ο τερματοφύλακας, η μπάλα όμως έφθασε στον Σακαλή, που από κοντά δεν αστόχησε (2-0).

Στο 55΄ σε προσπάθεια του Δημητριάδη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαλούτα και στο πέναλτι ευστόχησε ο Κωνσταντινίδης (2-1).

Στο 67΄ ο Κωνσταντινίδης τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο, που με κοντινό πλασέ, ισοφάρισε, στο 71΄ συνδυάστηκαν Ζαχαριάδης και Σακαλής και ο δεύτερος πέτυχε το 3-2.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (75΄) σημειώθηκε το πιο όμορφο γκολ, ύστερα από πολύ γρήγορο συνδυασμό των Ζαχαριάδη, Αποστολίδη, τελικό αποδέκτη τον Σακαλή, που έκανε το 4-2.

Το σκορ μείωσε στο 85΄ ο Τζελαλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή. Διαιτητής ήταν ο Καραποναρλίδης, με βοηθούς τους αδελφούς Σουλίδη.

Η σύνθεση του Μακεδονικού

Βαρυτιμίδης, Αποστολίδης, Κουμπούρας, Γρ. Αντωνόπουλος, Μαλούτας, Αργυρόπουλος, Κυπίρτογλου, Λαμπίρης, Σακαλής, Νικολάου, Κουτούλας. Αγωνίστηκαν και οι Κρικέλης, Ζιαζιάς, Τσαμπούρης, Ματούλας, Ζαχαριάδης, Ζαχαρίας, Γκουλιαβέρας.

*matiesstaspor.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected