Football League - Super League 1

Νίκη Βόλου – Βέροια 1-1

 

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση σε φιλικά προετοιμασίας πρόσθεσε η Νίκη Βόλου, που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 το Σάββατο (08/09) με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρουσία 1.500 φιλάθλων. Από την άλλη η “Βασίλισσα του Βορρά”, με προπονητή τον Νίκο Καρύδα, ήταν άτονη στο πρώτο μέρος, ανεβάζοντας “στοφές” μετά το 65′ όταν και ισοφάρισε.

Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 9′ με γκολ του Κυριάκου, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Η Βέροια ισοφάρισε στο 74′ με αυτογκόλ του Μκρτσιάν.

Στις υπόλοιπες αξιόλογες φάσεις, στο 14′ ο Καρατζάς έδιωξε πάνω στη γραμμή τη μπάλα σε προβολή του Μπαργκάν και τρία λεπτά μετά ο Κυριάκος με εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Blue Club και του Ομίλου Φιλάθλων ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Μπάμπης Παυλίδης για την προσφορά του στην ομάδα.

Με τη Νίκη αγωνίστηκε για 20 λεπτά περίπου ο πρώην παίκτης της Βέροιας Δημήτρης Σαμαράς, ενώ για μισή ώρα αγωνίστηκε και ο Ιβάν Τάσιτς.

Νίκη Βόλου : Βούρας (72′ Καρακούτσης), Ψιάνος, Καρατζάς (72’ Σαμαράς), Μήτσης (80′ Παπαδόπουλος), Ριζογιάννης, Κυριάκος (88′ Σούφλας), Σκούφαλης, Πουρτουλίδης (63′ Αργύρης), Ουέλινγκτον (36′ Λαζαρίδης), Τάσιτς (63′ Μκρτσιάν).

Βέροια : Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τόμας, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Ζε Βίτορ, Γκιγέρμε, Μπαργκάν, Καφές, Ιωάννου. Αγωνίστηκαν και οι Δασκαλάκης, Μπελόν, Μπάρμπας, Καλτσάς, Σνάουτσνερ, Μπεθέρα, Καλογέρης, Μάνος, Παυλίδης, Καρλίνος, Βεργώνης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected