Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς vs Κισσαμικός – Βασικοί Λαζαρίδης και Κανακούδης

Επίδειξη… δύναμης έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (8/9) ο Πλατανιάς επί του Κισσαμικού επικρατώντας με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μάλεμε.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Χατζηνικολάου μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Αναστασάκο, ενώ στο 15’ ο Μαραγκουδάκης έκανε το 2-0 και επτά λεπτά αργότερα, ο Ουκάρ διαμόρφωσε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν στο 37’ με τον Παναθανασίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές. Το τελικό 4-1 “έγραψε” ο Μιρτσέτα στο 67’ με ωραίο σουτ.

Στο αρχικό σχήμα συμμετείχαν οι Γιώργος Λαζαρίδης, Άλκης Δημήτρης (φωτ) και Πέτρος Κανακούδης, με τους τρεις παίκτες να έχουν πολύ καλή απόδοση, στο…ξεμούδιασμα της ομάδας απέναντι στην ομάδα Δ’ Εθνικής του νομού Χανίων.

Η σύνθεση του Πλατανιά 

Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Τζανής, Δημήτρης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Μαραγκουδάκης, Ουντότζι, Αναστασάκος. Αγωνίστηκαν και οι Παληγεώργος, Ζάλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Βαρουξάκης, Δέντσας, Γκονζάλες, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Δράμι, Γιακουμάκης και Σαμπέδρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected