Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1

Άτυχος στάθηκε χθες (8/9) ο ΦΑΣ Νάουσα, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τον οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπος στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε εξαιρετικά και πίεσε τους αντιπάλους του, δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε γκολ τις προσπάθειες του, ενώ ο Γιώργος Γασπαράτος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αποδυκνείοντας ότι οι ιθύνοντες της Νάουσας έπραξαν σωστά με την απόκτηση του.

Ο Βασίλης Αργυρίου επέλεξε σχεδόν το ίδιο σχήμα με τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας, χρησιμοποιώντας αρκετούς νεαρούς, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 64′ με γκολ του Αγγελάκη, ο οποίος είχε σκοράρει και στο φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Ο προπονητής της Νάουσας προχώρησε σε πολλές αλλαγές, δοκίμασε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και σίγουρα στις επόμενες 40 μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, υπάρχει αρκετός χρόνος για την ομάδα, ώστε να είναι καθ΄όλα έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Αργυρίου Π. , Πέικος, Περηφανόπουλος, Αργυρίου Γ. , Καραμεταξάς, Καραλιόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Τασιώνας, Πιπινίκας, Γασπαράτος. Αγωνίστηκαν και Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς, Ζούρκος, Χατζηγεωργίου, Κοσμάς, Ιωαννίδης, Νίκου, Παραστατίδης, Μουρίκης, Κωνσταντινίδης, Παπαδής.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Παπανικολάου, Μπαγγέας, Μπέης, Γελαδάρης, Τάσιος, Τσιαμητρέας, Παυλίδης, Μπεκιάρης, Κλιάνης, Νάκας, Αγγελάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ευθυμιάδης, Πανανός, Παυλίδης, Τσιαμπέρας, Ευαγγελόπουλος, Κοτσαρίδης, Συγαρτζίδης, Παπαδόπουλος, Γκόλιας, Πάτσιος, Καρυώτης

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected