Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός vs Ηρακλής – Βασικός και αναντικατάστατος ο Νατσούρας

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 15’ με πλασέ του Τσιτλακίδη για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βατανιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαββίδη από τον Τζιώρα. Ο Ποτουρίδης ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 2-0. Ο Γιώργος Στράτζαλης άρχισε να ανακατεύει την τράπουλα από το ημίωρο και στο 39’ ο Ηρακλής μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Στεφανίδη, ύστερα από σέντρα του Μίχου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και στο 65’ ο Γηραιός έφτασε στην ισοφάριση. Από κόρνερ του Βουτσιά, ο Κωνσταντινίδης με προβολή σημείωσε το 2-2. Όμως η χαρά των “κυανόλευκων” δεν κράτησε πολύ, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Μανίκας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Κυβρακίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2 του Βατανιακού.

Οι γηπεδούχοι στο 86’ σημείωσαν και τέταρτο γκολ, με απευθείας εκτέλεση του Μανίκα, ενώ στο 88’ σουτ του Β. Κατσαμάνγκα σταμάτησε στο δοκάρι.

Βασικότατος και χωρίς να γίνει αλλαγή αγωνίστηκε ο Αντώνης Νατσούρας, ο οποίος, κατά γενική ομολογία, ήταν ο καλύτερος του “Γηραιού”. Ο Ημαθιώτης αμυντικός δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλά κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε 20 μέρες περίπτου εκτός προπονήσεων.

Βατανιακός : Παπαδόπουλος, Ηλίας, Τσινιστίδης, Βαριζιώτης, Τριανταφυλλίδης, Τσιώμας, Τσιτλακίδης, Ποτουρίδης, Μανίκας, Τσικαδερός, Τζιώρας.

Ηρακλής : Φιρινίδης (46’ Βοσνιάδης), Σαββίδης (37’ Μίχος/46’ Λεφίδης), Κιβρακίδης (69’ Κραγιόπουλος), Γεωργίου (51’ Βουτσιάς), Νατσούρας, Τροΐρης (51’ Παπαστεριανός/75’ Λιαπάκης), Βαγγελόπουλος, Μαυρίδης (64’ Τσιλιανίδης), Σουλίδης (32’ Παληγιώργος), Στεφανίδης, Χιονίδης (37’ Κωνσταντινίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected