Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Ολυμπιακός Νάουσας 3-1

Το Imathia Sports News, με σκοπό την προώθηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και την αναλυτικότερη ενημέρωση των αναγνωστών, κάθε Κυριακή θα βρίσκεται σε τουλάχιστον δύο παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Την Κυριακή 9/9 βρεθήκαμε στο παιχνίδι για τον Β’ Όμιλο της Α2 κατηγορίας, ανάμεσα στον ΓΑΣ Κοπανού και στον Ολυμπιακό Νάουσας. Με χαρά είδαμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο, σε ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πέρσι αγωνιζόταν στην Α1.

Εμείς παρακολουθήσαμε το μισό πρώτο ημίχρονο σχεδόν, καθώς μετά βρεθήκαμε στο γήπεδο των Λευκαδίων για το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ με το Μακροχώρι. Στο διάστημα που ήμασταν στο γήπεδο του Κοπανού, παρακολουθήσαμε ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι, με τη μπάλα να πηγαίνει κυριολεκτικά πάνω κάτω.

Ο Ολυμπιακός του πρώην προπονητή της Ακαδημίας Νάουσας Γιώργου Δασκαλάκη, με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση του ξεκίνησε επιθετικά, θέλοντας να επιβάλει τον ρυθμό του και εν μέρει τα κατάφερε. Ο ΓΑΣ του Χρήστου Πιπερίδη από την άλλη, προσπάθησε με αντεπιθέσεις να βγει στην κόντρα.

Από μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα αλλά και την οξυδέρκεια του Πέκαλη στο 13′, ο οποίος κυνήγησε τη φάση και κέρδισε την κόντρα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν και μάλιστα κόντρα στη ροή του αγώνα να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 36′ με τον Κοσμίδη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός τα έπαιξε όλα για όλα, αλλά και πάλι ο ΓΑΣ πέτυχε γκολ, ξανά με τον αρχηγό του Κοσμίδη. Οι “κόκκινοι” απλά μείωσαν στο τέλος με τον Καραχάλιο.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected