Super League 1

Ραφαήλ Σούκιας – Σκόραρε με Άρσεναλ!

Περήφανους μας έκανε σήμερα ο Ραφαήλ Σούκιας, ο οποίος σκόραρε στο ματς εναντίον της Άρσεναλ, ανοίγοντας το σκορ στο 82′! Ας δούμε αναλυτικά :

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο NextGen Series, επικρατώντας με 2-0 της Άρσεναλ. Ο Σούκιας άνοιξε το σκορ στο 82′ και ο Λεάντρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 91′. Στο 90′ αποβλήθηκε ο Μπελερίν των Άγγλων με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Μοιρασμένο… ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, μόλις στο 3’ αλλά ο Κουκ μπλόκαρε το απ’ ευθείας φάουλ του Λυκογιάννη. Η… απάντηση των «κανονιέρηδων» ήρθε στο 8’ με τον Μπέλεριν, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Χουτεσιώτης βγήκε γρήγορα και του έκλεισε το οπτικό πεδίο.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν… στροφές και απείλησαν στο 17’ με τον Ιωαννίδη, ο οποίος θέλησε να βρει τον Ρίκσπουν, όμως, ο τελευταίος καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία, ενώ στο 24’ ο Καραγκούνης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Χαΐροβιτς, όμως ο Παπαπέτρου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου ήταν για την Άρσεναλ, όταν στο 28’ ο Μοντέιρο έκανε το σουτ, από τον άξονα, η μπάλα κόντραρε στον Ρουγκάλα και πέρασε κόρνερ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Μπερντ Στορκ έδωσαν χώρο στην αγγλική ομάδα, θέλοντας να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις και στο 62’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καραγκούνης μπήκε από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Μοντέιρο μπήκε στην πορεία της μπάλας και ο Κουκ μπλόκαρε.

Ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του 71’ που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χαΐροβιτς, όμως και πάλι ο Παπαπέτρου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Επτά λεπτά αργότερα και πάλι οι παίκτες του Ολυμπιακού απείλησαν με τον Ιωαννίδη, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία, όμως, ο Κουκ έπεσε και μπλόκαρε.

Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» έφερε… καρπούς στο 82’ όταν ο Λυκογιάννης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή, ο Κουκ απέκρουσε ενστικτωδώς, αλλά ο επερχόμενος Σούκιας με νέο σουτ, έκανε το 1-0.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους δύο λεπτά αργότερα, με τον Πασαλίδη, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο της Άρσεναλ, αλλά το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα μεπαίκτη λιγότερο, καθώς στο 90’ ο Μπέλεριν είδε απ’ ευθείας την κόκκινη κάρτα, μια και μάρκαρε τον Ιωαννίδη, ο οποίος έβγαινε απέναντι στον Κουκ. Μάλιστα, από την εκτέλεση του φάουλ, ο Λεάντρο νίκησε τον πορτιέρο της Άρσεναλ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιόπης, Δ. Σιόπης (60’ Βουτσιώτης), Γκίνο (60’ Σούκιας), Ιωαννίδης, Ρίκσπουν, Λύρας.

Άρσεναλ: Κουκ, Μπέλεριν, Άνγκα, Γεννάρης, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Τζέφρι (58’ Έισφελντ), Χάιντεν (79’ Αϊόμπι), Άκπομ, Εμπετσίλο, Ναμπρί (88’ Λίπμαν).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected