Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Ατρόμητος Διαβατού 0-0

Μπορεί να μην είδαμε γκολ σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά πραγματικά τα είχε όλα! Δύναμη, πάθος, ευκαιρίες εκατέρωθεν οι περισσότερες κλασικές, αποβολή του προπονητή του Φίλιππου για διαμαρτυρία και άλλα πολλά, σε ένα πραγματικό ντέρμπι!

Η ομάδα της Μέσης έπαιξε σήμερα το πρώτο της παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα (είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική) παρουσία περίπου 300 (!) θεατών που κατέκλυσαν την πλευρά αριστερά της εισόδου του γηπέδου. Ο Μάκης Γιαννόπουλος προσπάθησε να ελέγξει το κέντρο που αποτελεί το δυνατό όπλο του Ατρόμητου και εν μέρει τα κατάφερε, καθώς πολλές επιθέσεις των φιλοξενούμενων έγιναν από τα πλάγια.

Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος του Σάκη Παγγούρα (τα είχε με την “τύχη” του στο τέλος και την αστοχία των παικτών του, όπως έλεγε) έβγαλε αρκετές επιθέσεις και αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως οι φιλοξενούμενοι να έφευγαν με το “διπλό” από μια πολύ δύσκολη έδρα.

Φάσεις και γκολ

17′ Επέλαση του Καρατάσου από αριστερά, αντί να “σπάσει” στο πέναλτι σε συμπαίκτη του σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20′ Εκτέλεση κόρνερ του Κελεσίδη από δεξιά, κεφαλιά του Τσιάμπα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μουχτάρη.

30′ Γέμισμα του Καμπά από δεξιά, βγαίνει με το κεφάλι ο Ιωακειμίδης, η μπάλα φτάνει στον Σπανό το σουτ του οποίου αποκρούεται πάνω στη γραμμή από τον Τσανακτσίδη.

42′ Κάθετη του Δημοσθένους στον Κελεσίδη, εξουδετερωμένος ο Μουχτάρης, θα αποκρούσει πάνω στη γραμμή ο Παγγούρας.

64′ Πάσα του Σπανού στον Ποζιάδη στο ύψος του πέναλτι, σουτάρει, αποκρούει εντυπωσιακά ο Ιωακειμίδης σε κόρνερ.

68′ Κεφαλιά πάσα του Κίτσα στον Ποζιάδη, σε πλεονεκτική θέση ο τελευταίος θα σουτάρει πάνω από το δοκάρι.

80′ Σύγχυση στην άμυνα του Διαβατού, η μπάλα δεξιά στον Αρβανιτίδη, το σουτ που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Μουχτάρης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Τρέβλα, με βοηθούς τους Δεβετζίδη και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Κούφας, Μουρατίδης, Τσιάμπας, Κελεσίδης, Δημοσθένους, Γιαννόπουλος (76΄Ηλιάδης), Ρόκκο, Ζερδαλής, Καρασαλίδης (63′ Αρβανιτίδης).

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Λιλιόπουλος (79′ Τσακαλίδης), Καμπάς, Καρατάσος, Ψαλίδας (59′ Κουτσιάδης), Σπανός Μ., Κίτσας, Ποζιάδης, Κλάψης (46′ Φαρμάκης), Παγγούρας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected