Α ΕΠΣ Ημαθίας

M. Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας 0-3

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ΑΕ Χαρίεσσας, αυτή τη φορά εκτός έδρας με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αν και χρειάστηκε τον Αντιφάκο στο 0-1, σημείο στο οποίο ο έμπειρος πορτιέρο με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν από κει που…τελειώσαν, μετά την εξαιρετική εμφάνιση παρά την ήττα στο Διαβατό την προηγούμενη αγωνιστική και ξεκίνησαν τον αγώνα δυνατά με σκοπό να πετύχουν πρώτοι γκολ. Αγωνίστηκαν με δύναμη, προσπάθησαν να αναπτυχθούν κυρίως από τα πλάγια, όμως η ΑΕΧ ήταν καλά στημένη και είχε κλείσει τους χώρους μπροστά από την περιοχή τους.

Μετά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες μπήκαν “φοβισμένα” στο δεύτερο και για ένα 15λεπτο περίπου παίχτηκε παιχνίδι κέντρου κυρίως με εκατέρωθεν λάθη. Στο 60′ όμως η ΑΕ Χαρίεσσας θα κατορθώσει να προηγηθεί με τον Τριανταφυλλίδη και να αλλάξει την εικόνα του ματς, με τον Μέγα Αλέξανδρο να βγαίνει στην επίθεση για να ισοφαρίσει.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 71′ όταν ο Αντιφάκος σε σουτ του Ηλία Αθανασιάδη απέκρουσε εκπληκτικά, σώζοντας την ομάδα από την ισοφάριση. Τρία λεπτά αργότερα…σβήστηκαν οποιαδήποτε όνειρα έκαναν τα Τρίκαλα για αποτέλεσμα, όταν ο Βασίλης Καρασαρίδης έκανε το 2-0, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι ο ίδιος παίκτης θα πετύχει το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Τερζίδης, Παπαμιχαήλ, Μαγγανάρης, Κίτσας, Μηνούδης, Κούκλας (82′ Κασνακίδης), Σαλτουρίδης (54′ Παντριάς), Αθανασιάδης Η., Παπαδόπουλος, Καραντουλαμάς (60′ Αθανασιάδης).

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Ιωαννίδης (50′ Συμεωνίδης), Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Κανδηλίδης, Τόσκα (80′ Δάγκας), Φωτιάδης, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (65′ Διτσόλας).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected