Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-1

Μια ακόμη νίκη για τον Αχιλλέα, αυτή τη φορά σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Νεοκάστρου τελικά, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου της Αλεξάνδρειας μετά την νεροποντή της προηγούμενης μέρας.

Ο Αχιλλέας, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έδωσε ένα δυνατό φιλικό, απέναντι σε μια ομάδα ενός επιπέδου παραπάνω και έδειξε ότι έχει την ποιότητα και το υλικό να “κοντράρει” αντιπάλους Δ’ Εθνικής, αν και η φετινή ΑΕ Αλεξάνδρειας παρουσιάζει αρκετές ιδιομορφίες.

Εξηγώντας, θα λέγαμε ότι αυτή η περίοδος για τους “πράσινους” είναι μεταβατική, από την περσινή πολύ καλή χρονιά στην φετινή, με τις πάρα πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ, αλλά και τα έντονα διοικητικά προβλήματα. Την εσχάτη ώρα, οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν και δήλωσαν συμμετοχή, ενώ έφεραν στην ομάδα παίκτες που θα στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια.

Τα μέχρι τώρα δείγματα δεν είναι θετικά, αλλά δικαιολογίες υπάρχουν πολλές και σίγουρα η ΑΕΑ δεν θα έχει αυτό το πρόσωπο σε ένα μήνα περίπου που αρχίζει το πρωτάθλημα.

Ο Αχιλλέας από την άλλη παρουσιάζεται κάθε μέρα και καλύτερος, πιο δεμένος και ήδη κάνουν την εμφάνιση τους κάποιοι αυτοματισμοί, δείγμα της προσπάθειας που γίνεται στις προπονήσεις. Άγνωστο αν ο τραυματισμός του Γιάννη Μαντζιαρίδη στο χθεσινό ματς είναι σοβαρός ή όχι (ας ελπίσουμε το δεύτερο για τον άτυχο παίκτη), όμως η ομάδα έχει υλικό τέτοιο που οποιαδήποτε απώλεια θα αναπληρώνεται.

Σκόρερ για την ΑΕ Αλεξάνδρειας που προηγήθηκε ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ για τους γηπεδούχους οι Καφές και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

δείτε στα παρακάτω link στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα

http://www.youtube.com/watch?v=kofb1y8Hh4A&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=XfJB2l3Fsys&feature=youtu.be

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected