Κατηγορίες
Football League

Άγγελος Βέρτζος : “Παντού…νίκη με Νίκη!”

Ο πρώην αμυντικός της Βέροιας Άγγελος Βέρτζος τόνισε ότι η Νίκη Βόλου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Βόλου και τόνισε ότι οι “κυανόλευκοι” έχουν τα προσόντα να “χτυπήσουν” την άνοδο.

Αναλυτικά δήλωσε

Για τους στόχους της ομάδας: «Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις προσπαθούμε να βρεθούμε στο γήπεδο. Το έχουμε καταφέρει σε κάποιο βαθμό, αλλά θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που εμείς θέλουμε και μπορούμε. Έχουμε τα προσόντα τα πρωταγωνιστήσουμε. Το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα αποδεικνύει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Διαθέτουμε ταλέντο και διάθεση και πιστεύω την κατάλληλη στιγμή ότι θα είμαστε έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Ο λόγος που ήρθα στη Νίκη τόσο εγώ, όσο και τα άλλα παιδιά πιστεύω που έπαιζαν στη Super League, είναι για να επιστρέψουμε στην Α’ Εθνική. Η Νίκη Βόλου μας δίνει αυτή την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι τέτοιο μέσα από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν. Θέλουμε λοιπόν να επιστρέψουμε στη Super League με τη Νίκη”.

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Το πρωτάθλημα της Football League θα είναι φέτος πιο δυνατό και από αυτό της πρώτης κατηγορίας. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες από την επαρχία, οι οποίες έχουν κάνει δυνατό ρόστερ με παίκτες που είχαν θητεία στη Super League. Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι με τη δουλειά και τους παίκτες που έχουμε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Για το γκολ που πέτυχε στο φιλικό με τον Φωκικό: “Είναι όμορφο να πετυχαίνει η ομάδα σου μια νίκη με ένα γκολ δικό σου, ακόμα κι όταν αυτή είναι σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ευελπιστώ στην πορεία και στο πρωτάθλημα να κάνω το ίδιο και να δίνω βαθμούς στην ομάδα μου”.

*www.fcniki.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected