Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Super League 1

Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17 (Δήλωση Σαράφη, φωτορεπορτάζ και video)

Δείτε στα παρακάτω link την είσοδο των ομάδων, φάσεις και το γκολ της Βέροιας

http://www.youtube.com/watch?v=uhJYtybA1ns&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=dJMXbzzgn7Q&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=1dTwFnk_MXg&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=JL08as-GtPQ&feature=youtu.be

 

Η δήλωση του Σταύρου Σαράφη στο Imathia Sports News

Για τα τμήματα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ

“Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση της ομάδας για τη στελέχωση με όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα τις Ακαδημίες. Έχει οργανωθεί ένα τμήμα scouting, που παρακολουθεί παιδιά από τις γύρω περιοχές και μάλιστα πολλά από αυτά μένουν στους ξενώνες της Τούμπας”.

Για τη στροφή των ομάδων προς τις Ακαδημίες

“Αυτά τα παιδιά είναι πολύ τυχερά. Και το λέω αυτό γιατί λόγω της οικονομικής συγκυρίας, οι ομάδες έχουν στραφεί προς τις Ακαδημίες και στην ανάδειξη ταλέντων. Το βλέπουμε άλλωστε και ποιοι απαρτίζουν το ρόστερ της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Εκτός αυτού, οι παροχές στους παίκτες είναι τέτοιες που νομίζεις ότι είσαι σε κολέγιο! Που τέτοια πράγματα στην εποχή μας… Θυμάμαι ότι ζητούσαμε κάτι και γελούσανε… Χαίρομαι όμως γιατί αυτές είναι οι πραγματικές συνθήκες για τη δημιουργία και εκπαίδευση του ποδοσφαιριστή”.

Για τον ΠΑΟΚ Κ17 που αντιμετώπισε τη Βέροια Κ17

“Αυτή η ομάδα είναι ο προπομπός της Κ20 και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με την Κ15. Στην Κ17 αγωνίζονται και παίκτες από την Κ20, ενώ πολλά παιδιά παίζουν μαζί 4 και 5 χρόνια. Όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής είναι εξελίξιμα και ικανά για το κάτι παραπάνω. Αρκεί να δουλέψουν σωστά και να έχουν το μυαλό τους συγκεντρωμένο στο στόχο τους”.

Για τη Βέροια

“Ο Γιώργος Αρβανιτίδης έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο φέτος, ικανό να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί τα πρώτα αποτελέσματα να είναι άτυχα, όμως θέλει υπομονή, είναι καινούρια ομάδα και σιγά σιγά θα βρει το δρόμο της. Εύχομαι ότι καλύτερο για τη “Βασίλισσα” και να τη βλέπουν οι φίλοι της εκεί που της αξίζει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected