Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κώστας Παλιούρας – Συμπαίκτης του Πετράκου

 

Ο παλιός τερματοφύλακας της ΑΕ Αλεξάνδρειας (2007-2008) Κώστας Παλιούρας συμφώνησε σε όλα με την ΑΠΣ Ζάκυνθος και θα γίνει συμπαίκτης του Μπάμπη Πετράκου, που βρίσκεται από το απόγευμα στο νησί και από αύριο θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, με καταγωγή από τον Βόλο, ξεκίνησε από τον Μαγνησιακό και σε ηλικία 17 ετών έκανε το μεγάλο άλμα με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Εκεί παρέμεινε τρία χρόνια, έγινε διεθνής στις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα.

Στο “Δικέφαλο του Βορρά” παρέμεινε έως την σεζόν 2007-2008 και με τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, είχε προσελκύσει αρκετά βλέμματα συλλόγων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Ο Παλιούρας στη συνέχεια δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική και την επόμενη περίοδο στη Ζάκυνθο, που συμμετείχε τότε στον Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Από την σημερινή πλέον ομάδα του έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2010 και στη συνέχεια κατέληξε στο Μακεδονικό.

Την επόμενη χρονιά η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετείχε στο πρωτάθλημα της Football League 2, μην καταφέρνοντας ωστόσο να κερδίσει τη μάχη της παραμονής στον 2ο όμιλο. Ο Παλιούρας λόγω του ότι κλήθηκε για την στρατιωτική θητεία του στη Μυτιλήνη δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Πέρσι αγωνίστηκε στον Ρούβα, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις όσες φορές αγωνίστηκε, το καλοκαίρι όμως έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Γέργερης Ηρακλείου.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected