Football League

Νίκη Βόλου vs Φωκικός – Βασικός ο Γεωργίου, δεν αγωνίστηκε ο Σιμψερής

Στο φινάλε η Νίκη 1-0 τον Φωκικό

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του Φωκικού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο ενεργητικό τους, καθώς στο 10’ ακυρώθηκε γκολ του Φλίγκου ως οφσάιντ, ενώ στο 32’ ο Κυριάκος έκλεψε τη μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον Γεωργίου και σούταρε άουτ. Στο 71’ ο Λαζαρίδης μετά από σέντρα του Τάντιτς δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, αλλά στο 87’ ο Κυριάκος σέντραρε και ο Βέρτζος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.

Βασικός και πάλι ο Θανάσης Γεωργίου, προσθέτοντας άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Σιμψερής, ενώ με τη Νίκη Βόλου του Περικλή Αμανατίδη έπαιξαν οι πρώην “Βεροιώτες” Βέρτζος και Τάσιτς.

Νίκη Βόλου: Καρακούτσης, Ψιάνος, Βέρτζος, Καρατζάς, Μήτσης (85’ Καρατζάς), Ριζογιάννης (84’ Χάμος), Τάσιτς (60’ Μκρτσιαν), Σκούφαλης (68’ Ρόππας), Κυριάκος, Πουρτουλίδης (60’ Λαζαρίδης), Φλίγκος (60’ Τάντιτς).

Φωκικός : Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Ν’ Γκουέμ, Ταμπάκης, Σκαρίμπας, Αμπντουραχμάνι, Μπουλούλης, Ευσταθίου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γκόμες, Θέος, Ρεντζής, Γεωργουσόπουλος, Αργυρός, Χαλούλος, Λίτσος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected