Κατηγορίες
Γενικά

Πανναξιακός vs Αστέρας Μαγούλας – Πρεμιέρα για Θεοδοσιάδη, για 60′ ο Τριάντος

Το πρώτο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια της νέας του ομάδας και μάλιστα με εξαιρετική απόδοση πραγματοποίησε ο Αλέξης Θεοδοσιάδης (πάνω αριστερά στη φωτ.), χθες στο ΔΑΚ Νάξου. Αντίπαλος ο Αστέρας Μαγούλας του πρώην “Βεροιώτη” Βασίλη Τριάντου, ομάδα που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και αρκετές ατομικές εμπνεύσεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νάξου πίεσε αρκετά τον αντίπαλο της και η υπεροχή καρποφόρησε στο 17΄ και στο 38′ με Μπονιάκο και Νιούκα.

Από την άλλη η ομάδα της Μαγούλας θα πρέπει να τα βάζει με την τύχη της, καθώς στο διάστημα αυτό είχε δύο δοκάρια.

Ο νεοαποκτηθείς Ημαθιώτης Αλέξης Θεοδοσιάδης ήταν πολύ καλός για πρώτο παιχνίδι με τους “κυανόλευκους” και κατεύθυνε σωστά τους αμυντικούς του. Από την άλλη ο Βασίλης Τριάντος αντιμετώπισε προβλήματα στη δεξιά πλευρά και γενικά η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Η σύνθεση του Πανναξιακού

Θεοδοσιάδης, Κωνσταντινίδης (50′ Καρμοίρης), Τζορμπατζάκης (40′ λ. τρ. Σταυρόπουλος λ/τ), Τερόλλης (85′ Καρελέμογλου), Τόσκας, Αθανασίου (75′ Χαμηλοθόρης), Αριανούτσος (80′ Πολυκρέτης), Καρούσης (65′ Κουφόπουλος), Μπονιάκος (60′ Κατσάνης), Δερμιτζάκης (70′ Μπανακάκης), Ντούκας (46′ Κεμαβόρ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected