Κατηγορίες
Super League 1

Nίκος Καρύδας (Metropolis) : “Η ανάκαμψη θα έρθει γρήγορα”

Για τον πρώτο βαθμό της Βέροιας στο πρωτάθλημα μίλησε ο Νίκος Καρύδας, τονίζοντας πως είναι σημαντικός για την ομάδα του.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της “Βασίλισσας”, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis αναφέρθηκε στο νέο του ρόλο στην ομάδα, τονίζοντας πως κλήθηκε να βοηθήσει και θα το κάνει για όσο χρειαστεί.

“Έχω στρατευθεί από τον πρόεδρο για να βοηθήσω μέχρι να βρεθεί ο προπονητής. Από εκεί και πέρα, ό,τι έρθει δεκτό είναι. Το ζήτημα είναι να πατήσει η ομάδα στα πόδια της. Η ομάδα να βγει από το τέλμα, από τη μη συγκομιδή βαθμών. Είναι πολύτιμος ο βαθμός αυτός και θα φανεί στο τέλος του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, ο κ. Αρβανιτίδης ξέρει τι θα κάνει και πώς θα κινηθεί και θα είμαι κοντά ό,τι και να γίνει”.

Για το πόσο εύκολο είναι να ανταποκριθεί στο ρόλο του πρώτου προπονητή, έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια γυμναστής: “Δε θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τη λέξη γυμναστής, είναι προπονητής φυσικής κατάστασης, αλλά το αντικείμενό του είναι συνυφασμένο με την τακτική. Η τακτική πρέπει να έχει σχέση με τη φυσική κατάσταση.

Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα της γενέτειράς μου, νιώθω υποχρεωμένος και αυτό θα κάνω για όσο μου ζητηθεί. Από εκεί και πέρα, σε όσες ομάδες έχω δουλέψει αυτά τα 22 χρόνια η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν ήμουν πρώτος προπονητής με την ΑΕ Ποντίων, γιατί αισθανόμουν ότι ήταν ένα δικό μου δημιούργημα”.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected