Κατηγορίες
Γενικά

Μπάμπης Πετράκος – Η πρώτη προπόνηση

Τα πρώτα του…χιλιόμετρα ως παίκτης της Ζακύνθου έκανε σήμερα ο Μπάμπης Πετράκος (αριστερά στη φωτ.). Μαζί με τους άλλους τέσσερις νεοαποκτηθέντες, πήραν μέρος στην σημερινή προπόνηση. Αύριο αναμένεται και ο Κερμενίδης, ο οποίος έφτασε αργά στο νησί.

Η σημερινή προπόνηση είχε στο δεύτερο μέρος της διπλό στο μισό γήπεδο με το Ζόραν Γέβτοβιτς να ζητά συγκεκριμένες κινήσεις από τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα, το κλίμα δείχνει εξαιρετικό με τους παίκτες να δίνουν… τα πάντα για να δείξουν στον προπονητή τους τις ικανότητες που έχουν.

Τα στοιχεία που έδειξαν όλα τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, ενώ μην ξεχνάμε πως η ομάδα φέτος “χτίζεται” από την αρχή και μάλιστα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης είναι ο Τσιριγώτης (28 ετών) και ο μικρότερος ο τερματοφύλακας Μουζάκης (17 ετών).

Τέλος, ο τερματοφύλακας Κώστας Παλιούρας (φωτ) που έχει φορέσει πριν τρία και κάτι χρόνια ξανά τη φανέλα της Ζακύνθου και παλιότερα της ΑΕ Αλεξάνδριεας ήταν παρών σήμερα στην προπόνηση κι έδειχνε σα να γύρισε σπίτι του!

* Ρεπορτάζ του καλού φίλου Τάσου Θεοδόση από ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected