Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Απόλλων Λυκογιάννης – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-5

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και επτά γκολ, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στη Λυκογιάννη σήμερα το απόγευμα. Η ΑΕ Αλεξάνδρειας, κυρίως λόγω εμπειρίας, πήρε αυτό που ήθελε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο γηπεδούχος Απόλλων απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο και δυσκόλεψε αρκετά τους πράσινους του Βασίλη Παπαδημητρίου. Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι” αρχίζουν δειλά δειλά και βγάζουν κάποιους αυτοματισμούς στο γήπεδο, χρειάζεται όμως πολύ δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 21/10, όταν και ξεκινά το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Αλεξανδρής για τους φιλοξενούμενους θα ανοίξει το σκορ, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους του Νίκου Ανάστου, οι οποίοι βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο. Και θα το καταφέρουν στο 40′ όταν θα κερδίσουν πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει ο τερματοφύλακας Χωλόπουλος, κάνοντας το 1-1, το οποίο θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση, η ΑΕΑ όμως θα καταφέρει να προηγηθεί στο 74′ με γκολ του Αραμπατζή, απογοητεύοντας τους γηπεδούχους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι, το οποίο θα αξιοποιήσει ο Κώστας Παπαδόπουλος, διευρύνοντας το σκορ (1-3). Η Αλεξάνδρεια συνέχισε την επιθετικότητα και στο 83′ θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ, με τον Δημήτρη Σίμο αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ.

Στο 86′ ο Απόλλων θα κερδίσει το τρίτο πέναλτι της συνάντησης, το οποίο θα εκτελέσει και πάλι ο Χωλόπουλος, μειώνοντας σε 2-4. Το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφώσει και πάλι ο Κώστας Παπαδόπουλος στο 87′.

Πολύ καλή η διαιτησία του Βρέσκα, με βοηθούς τους Κωστούλα και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Απόλλων Λυκογιάννης : Χωλόπουλος, Μπουτσακτσής (64′ Γιαννόπουλος), Ζουρλαδάνης, Παυλίδης, Τσακαλής, Κικίδης, Λάζος (30′ Τσιφλίδης), Γιούπης, Παπαδόπουλος Σ., Αμανετίδης, Κουτρουκίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κύρου, Οικονομόπουλος, Βλάχου, Σίμος, Πιπιλιάρης, Παπαδημητρίου (81′ Βαταμίδης), Χαλβατζής (82′ Κωνσταντάκος), Αραμπατζής, Καμπερίδης, Αλεξανδρής (71′ Κελεσίδης), Παπαδόπουλος Κ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected