Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Πρώτη μέρα με 85 παιδιά!

Ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, οι προεπιλογές ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες Νέων (1996-97) και Παίδων (1998-99) ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΟ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013. Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη, γεγονός που προσδίδει την αίγλη που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των Μικτών ομάδων της Ημαθίας.

Την πρώτη μέρα 85 περίπου παιδιά έδωσαν το παρόν και έδειξαν από νωρίς την διάθεσή τους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, βάζοντας σε προβληματισμούς τον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση (φωτ), που καλείται και φέτος να κάνει τις καλύτερες επιλογές, ώστε οι ομάδες μας να παρουσιαστούν έτοιμες να διεκδικήσουν πάλι την πρωτιά και να κρατήσουν ψηλά τον πήχη στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Την προσεχή Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, θα γίνει η δεύτερη προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών που έχουν ειδοποιηθεί από τον προπονητή της ΕΠΣ και όσοι φυσικά δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να βρεθούν στην πρώτη προεπιλογή. Συγκεκριμένα οι Παίδες (1998-99)  θα  πρέπει να βρίσκονται στις 3:45 μμ στο γήπεδο, ενώ η ομάδα των Νέων (1996-96) στις 5.30 μμ. στον ίδιο χώρο, έχοντας μαζί τους ρούχα προπόνησης και παπούτσια για συνθετικό τάπητα.

Όσα σωματεία έχουν στη δύναμή τους ποδοσφαιριστές, κυρίως στις ηλικίες 1996 και 1998, θεωρούν ότι μπορούν να στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες, πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής (δελτία ΕΠΟ, Ελληνική Υπηκοότητα) και  δεν  ήταν  στη πρώτη προεπιλογή,  παρακαλούνται  να τους στείλουν για  προπόνηση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παίρνουν από τον Ενωσιακό προπονητή, Αντώνη Λυμούση στα τηλέφωνα 6977 295590 και whats-up 6978 243000

Η Τεχνική Επιτροπή ΕΠΣ Ημαθίας

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected