Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς vs Οδυσσέας Αναγέννησης – Πασιαλής βασικός, Καλαϊτζίδης αλλαγή

Αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε 1-0 του Οδυσσέα Αναγέννησης σε φιλική αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η 9η νίκη σε 12 φιλικά για τους Πόντιους, με τον Μάριο Κράββαρη με κεφαλιά στο 24’ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Για τον γηπεδούχο Απόλλωνα βασικός αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Πασιαλής, ο οποίος δημιούργησε το γκολ που πέτυχε ο Κράββαρης, ενώ γενικά η απόδοση του ήταν θετική. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, καταγράφοντας αρκετά χιλιόμετρα στο ενεργητικό του. Ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης αγωνίστηκε και αυτός για ένα ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε: “Ήταν ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι. Δεν έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε ένα τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά η ομάδα βρίσκεται στην έβδομη εβδομάδα της προετοιμασίας της και με δεδομένο ότι δεν γνωρίζουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, υπάρχει μια κούραση που είναι και ψυχολογική. Όπως δεν πανηγυρίσαμε σε πολύ καλές εμφανίσεις, έτσι δεν το βάζουμε κάτω και σε μέτριες. Τα παιχνίδια αυτά γίνονται για να βλέπουμε τις αδυναμίες της ομάδας”.

Η σύνθεση του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Λόλας, Σακκάς, Λιόνης, Λουιζίδης Χ, Κώτσιας, Βέντζιος, Μανουσαρίδης, Χαλιμπάκης, Πασιαλής, Κτιστόπουλος και Κράββαρης. Στο 46′ λεπτό μπήκαν οι Κουμής, Μανουσάκης, Προβατίδης, Λεπτοκαρίδης, Παρμαξίδης, Καλαιτζίδης και Μυλώσης. Στο 68′ λεπτο οι Λουιζίδης Θ. και ο Ηρακλής, στο 75΄ ο Τσεμεκίδης και στο 78΄ ο Ζαμπέτογλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected