Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – Μακεδονικός Κοζάνης 0-2

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Mακεδονικός Κοζάνης πήρε φιλική εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στα Γρεβενά Αεράτα.

Η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα έπιασε καλή απόδοση, οι παίκτες του εμφάνισαν στον αγωνιστικό χώρο ένα πολύ καλό πρόσωπο και έδειξαν πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο, ώστε να αντεπεξέλθουν στην δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο παιχνίδι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του ο Κυριάκος Σαριόγλου ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα την Κυριακή, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε οτι με την εμπειρία και την αγωνιστικότητα του θα δώσει σημαντική βοήθεια στον Μακεδονικό.

 Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο σχεδόν το διάστημα του παιχνιδιού, πέτυχαν δύο γκολ και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα κόντρα σε μιά νεανική ομάδα που φέτος θα δώσει κι αυτή τη δική της μάχη για μια καλή πορεία σαν την περσινή.

Τα Γρεβενά Αεράτα με τις εμφανίσεις της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στο περσινό πρωταθλημα της Δ Εθνικής κι αυτό θα επιχειρήσει και φέτος, κρατώντας τον βασικό κορμό και προσθέτοντας νεαρούς εξελίξιμους κυρίως παίκτες.

 Φάσεις και γκολ

Στο 13΄Σουτ του Ευαγγελόπουλου , λίγο άουτ.

Στο 16΄ο Κουτούλας θα κερδίσει τις κόντρες θα φτάσει απέναντι στον Βίδρα, θα σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας των Αεράτων θα απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 24΄φάουλ του Ίττη κεφαλιά του Δημητριάδη μέσα απο την περιοχή λίγο άουτ.

Στο 39΄σέντρα Σακαλή, στο δεύτερο δοκάρι, μονοκόμματο σουτ Μαντζώλα απο κοντά άουτ

Στο 42΄βαθιά σέντρα του Μαντζώλα , γυριστό σουτ του Ευαγγελόπουλου λίγο έξω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51΄ ο Νικολάου θα βγάλει με κάθετη μπαλιά τετ α τετ τον Ματούλα που θα σουτάρει για να απομακρύνει ο Βίδρας.

Στο 57΄σέντρα Ζιώγα, κοντινό πλασέ του Αποστολίδη, θα πεταχτεί ο Βαρυτιμίδης και θα αποσωβήσει τον κίνδυνο.

Στο 59΄σέντρα σουτ του Αποστολίδη, ο Βίδρας θα αποκρούσει, η μπάλα θα φτάσει στον Νικολάου που θα πλασάρει άουτ.

Στο 67΄ο Νικολάου θα βγάλει νέο τετ α τετ τον Ματούλα που θα πλασάρει , αλλά ο Βίδρας πάλι θα πει “όχι”.

Στο 72΄ο Αποστολίδης θα βγάλει ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σακαλής απο κοντά θα νικήσει τον Βίδρα και θα κάνει το 0-1.

Στο 81΄ο Ζαχαρίας θα δώσει στον Κουμπούρα , αυτός με τη μία θα βρει μέσα στην περιοχή τον Νικολάου που με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το τελικό 0-2.

 Συνθέσεις

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Αλεξανδρής, Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Δημητριάδης, Ιωαννίδης, Ίττης, Αναστασιάδης, Λάλλος, Ντινόπουλος, Αποστολίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χάστας, Δινόπουλος, Ζιώγας, Κοτενίδης.

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Αποστολίδης, Κουμπούρας, Μαλούτας, Αντωνόπουλος, Μαντζώλας, Αργυρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Λαμπίρης, Σακαλής, Κουτούλας. Αγωνίστηκαν και οι Κρικέλης, Νικολάου Ματούλας, Τσαμπούρης, Σαριόγλου Ζαχαρίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected