Κατηγορίες
Football League

Ολυμπιακός Βόλου vs Αναγέννηση Επανομής – Βασικοί Παπατζίκος, Ταταρίδης

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, Ογιαρμπίντε και ο Ισπανός Ανιέτε έδειξαν και στο φιλικό της Τετάρτης (19/09) ότι σκοπεύουν να αποτελέσουν ένα από τα πλέον αποτελεσματικά επιθετικά δίδυμα στη Football League. Στην αναμέτρηση που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής κέρδισαν το χειροκρότημα και έδειξαν ότι οι “ερυθρόλευκοι” χτίζουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, φτάνοντας στη νίκη με 4-1.

Για τον Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Θανάσης Παλαιολόγος, με τον πρώην παίκτη της Βέροιας να έχει αρκετά καλή απόδοση και να γίνεται αλλαγή στο 65′.

Για την ομάδα της Επανομής, βασικοί ήταν οι Αλέξανδρος Παπατζίκος και Σάββας Ταταρίδης, όμως η γενική εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική και δύσκολα υπάρχουν θετικά στοιχεία να ξεχωρίσει κάποιος.

Ολυμπιακός Βόλου : Σταυράκης (46′ Γκίτκος), Στουρνάρας (85′ Μπόρας), Κατσιαρός (77′ Καρράς), Παλαιολόγος (65′ Ναουμίδης), Γκότοβος, Μπολάτι, Πινδώνης (83′ Κοτζαθανάσης), Ντεβάλις (54′ Παππάς), Ογιαρμπίντε, Ανιέτε (86′ Κολημήτρας), Γιενγκά (74′ Γαλάνης).

Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης, Παπατζίκος, Τέλλος, Ναστόσκι (83′ Σαμουηλίδης), Κουκουλέκης (57′ Κουλίδης), Μπαλασάς, Σικαλόπουλος (57′ Ταχματζίδης), Αναστασίου (69′ Δραγανίδης), Ογκουνσότο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected