Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πρόεδρος Super League : “Χωρίς προϋποθέσεις η αναδιάρθρωση”

Στάσιμο παραμένει το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Super League για την περίοδο 2013-’14 όπως υποστήριξε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της συμφωνίας με την “Ευρωπαϊκή Πίστη“, απάντησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την υπόθεση της αναδιάρθρωσης της Super League και την “αποκατάσταση” των Ολυμπιακών Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή με την τοποθέτησή τους στην Football League.

“Εκτός του αγωνιστικού κομματιού, γνωρίζω πως απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και το θέμα της αναδιάρθρωσης. Όπως έχουμε αναφέρει και στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, η Σούπερ Λίγκ ήταν θετική σε αυτό που της ζητήθηκε, αρκεί να πληρούνται πρώτα κάποιες προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις και παραμένουμε σε συζητήσεις με την ΟΠΑΠ ΑΕ“, ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: “Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως οι συζητήσεις μας με την ΟΠΑΠ διεξάγονται σε πολύ καλό πλαίσιο, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα δεν έχει κλείσει ούτε θετικά, αλλά ούτε και αρνητικά. Αντιλαμβάνεστε, πως η είσοδος δύο παραπάνω ομάδων την επόμενη σεζόν, αλλάζει και το κόστος της Super League. Ο λόγος έχει να κάνει με περισσότερα έξοδα για γηπεδικές εγκαταστάσεις, περισσότερα παιχνίδια και έξοδα με διαιτητές και ιατρική περίθαλψη και μια σειρά άλλων εξόδων. Για να υλοποιηθεί το σχέδιο, θα πρέπει να υπάρξει και κάλυψη των εξόδων”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected