Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής 6-1

Έξι…κεραυνούς στον έτερο Κεραυνό έριξε ο Αχιλλέας Νάουσας, στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη εμφάνισε πολλές επιθετικές αρετές, στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως όταν και οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν το τρίτο γκολ και κατέρρευσαν.

Κι όμως στο πρώτο ημίχρονο τίποτε δεν προμήνυε ότι θα υπάρξει τέτοια εξέλιξη στο ματς. Ο Κεραυνός, εκτός ότι προηγήθηκε μόλις στο 6′ με τον Γιάννη Ραφαηλίδη, έπαιξε επιθετικά και ο ενθουσιασμός των νεαρών παικτών του Χρήστου Δελητζάκη ήταν κάτι παραπάνω από έντονος και βγήκε στο παιχνίδι τους.

Η ισοφάριση ήρθε άμεσα για τον Αχιλλέα και συγκεκριμένα στο 9′, όταν ο Παπατάνος με σουτ έφερε το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενος την στιγμιαία αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Η Επισκοπή δεν το έβαλε κάτω και θα μπορούσε να προηγηθεί και πάλι στο σκορ αν ο Ραφαηλίδης ευστοχούσε στο πέναλτι που εκτέλεσε και το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κασαπίδης. Στη φάση της ανατροπής, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την αποβολή του τερματοφύλακα του Αχιλλέα, γιατί όπως υποστηρίζουν, ήταν ο τελευταίος παίκτης που ανέτρεψε τον επιθετικό.

Μέχρι το 44′, όταν και προηγήθηκε ο Αχιλλέας με το γκολ του Βύζα, το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, με τις δύο ομάδες να παίζουν “πάνω-κάτω”, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γιαννακοχώρι.

Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε δραματικά, με τον Αχιλλέα να μετουσιώνει σε γκολ κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται και τους παίκτες του Κεραυνού να απογοητεύονται από την εξέλιξη του ματς, γεγονός που δυσαρέστησε τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Δελητζάκη, όπως μας τόνισε μετά το ματς.

Τα γκολ που σημείωσε ο Αχιλλέας μέχρι το τέλος του αγώνα πέτυχαν οι Γιάτσος (69′), Γραμματικός (82′-83′) και Τουμαράς, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Διαμαντόπουλο, τόσο για τη μη αποβολή του Κασαπίδη στην ανατροπή αλλά και στο γεγονός ότι δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε σκληρά μαρκαρίσματα παικτών που ήδη είχαν αντικρύσει την πρώτη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Μάραντης, Χατζηιωαννίδης (80′ Μπαξεβάνης), Γιάτσος, Δημητρίου, Θεοδοσιάδης, Βύζας, Κακούδης (65′ Στέφος), Παπατάνος, Τουμαράς, Μπράτσης (55′ Γραμματικός).

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Χαραλαμπίδης, Γκότσης, Βασιλειάδης (Ραφαηλίδης Χ.), Φράγκης, Ραφαηλίδης Ι., Γάτσος, Αράπης (68′ Τσεχελίδης), Ζιαμπάκας (75′ Καρυπίδης), Στογιάννος, Μάρκου.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected