Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Super League 1

Κέρκυρα Κ17 – Βέροια Κ17 1-1

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέροια στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League. Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, ενώ το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Κέρκυρα είναι αμφισβητούμενο.

Η “Βασίλισσα του Βορρά” κατόρθωσε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 3′ με τον Λαζόπουλο και να αναγκάσει τους γηπεδούχους να ανοιχτούν για την ισοφάριση. Μέχρι το 28′ που έγινε το πέναλτι και δέχτηκε το γκολ, η ομάδα του νομού μας είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αποτρέποντας κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τη Βέροια να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της και να μετρά τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Λαζόπουλο, Μπουρδάνο και Μάντζιο. Κρίμα για τα παιδιά, που αγωνίστηκαν εξαιρετικά και μάλιστα προερχόμενοι από εντός έδρας ήττα την 1η αγωνιστική.

Η σύνθεση της Βέροιας Κ17

Αργυρόπουλος, Στριμπίνος, Σφύρτσης, Ράδης, Κουλπαλίδης (83′ Μπόσκος), Ρογγότης, Γκιόρτσης (89′ Νικολόπουλος), Μάντζιος, Πέικος (75′ Παπαδόπουλος), Μελικιώτης (78′ Μπουρδάνος), Λαζόπουλος (88′ Καψάλης)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected