Κατηγορίες
Γενικά

Εθνικός Σαγέικων VS Ζάκυνθος – Η πρώτη νίκη με Πετράκο βασικό

Βελτιωμένη εικόνα παρουσίασε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος στο χθεσινό φιλικό ματς στα Σαγέικα κόντρα στον Εθνικό, σε σχέση βέβαια με αυτή του πρώτου φιλικού, κόντρα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων (ήττα 0-1).

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι και η πολλή καλή παρουσία των παικτών του Εθνικού Σαγεΐκων, ομάδας που λαμβάνει μέρος στον 6ο όμιλο της Δ΄ εθνικής, όπου ανέβηκε μετά από τη διαδικασία των μπαράζ.

Το φιλικό ήταν σε γενικές γραμμές καλό και σίγουρα οι δύο προπονητές έβγαλαν πολλά συμπεράσματα. Η Ζάκυνθος έκανε και πάλι νωθρό ξεκίνημα, όμως ανέβαινε με το πέρασμα του χρόνου. Ο Μάκης Πρίφτης έβαλε το πρώτο (έστω και ανεπίσημο) γκολ της περιόδου 2012-13, ενώ ο Γιάννης Βυθούλκας το δεύτερο.

 Ο Μπάμπης Πετράκος αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό φιλικό, έχοντας αρκετά καλή απόδοση, ενώ κυριάρχησε σε πολλές μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο παλιός παίκτης της Αλεξάνδρειας Κώστας Παλιούρας.

Η σύνθεση της Ζακύνθου

Παλιούρας, Φιλάι, Τσορμπατζίδςη, Πετράκος, Τσολακούδης, Μιλόσεβιτς, Τσιμπλίδης, Τσίτσης, Πρίφτης, Ψάρρης και Κερμενίδης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Βασιλακόπουλος, Μουζάκης, Μάγκας, Τσιριγώτης, Παπαστεργίου, Σολωμονίδης, Τσίλης, Γκελάι, Καλογέρης, Βυθούλκας.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected