Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ατρόμητος Κ20 VS Ολυμπιακός Κ20 – Για ένα ημίχρονο ο Σούκιας

Οι Νέοι του Ολυμπιακού πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα του Ατρόμητου, καθώς επικράτησαν με σκορ 1-0 στην Κηπούπολη.

Τα παιδιά του Πειραιά μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος, ευτύχισαν να βρουν τα… αντίπαλα δίχτυα στο 67′ όταν ο Βασίλης Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μπάρκα με τον αμυντικό Μακρή (ο δεύτερος συγκρούστηκε με τον πρώτο με αποτέλεσμα να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια) και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα. Η πρώτη στο 90’+2′, όταν ο Βασιλείου έκανε το σουτ, αλλά ο Βλάχος με την βοήθεια του δοκαριού, έδιωξε σε κόρνερ, ενώ η δεύτερη στο 90’+4′ όταν ο Πολυχρόνης είδε πάλι την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Αν μη τι άλλο, ήταν μία πολύτιμη νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Ο Ραφαήλ Σούκιας αγωνίστηκε βασικός και στην ανάπαυλα έγινε αλλαγή από τον προπονητή του. Στο σημερινό παιχνίδι δεν ικανοποίησε με την απόδοση του και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που αντικαταστάθηκε νωρίς.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού Κ20

Βλάχος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Δημήτρης Σιώπης (46′ Λύρας), Γκίνο, Βουτσιώτης, Σούκιας (46′ Παπασάββας), Πασαλίδης, Ιωαννίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected