K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Άρης Κ17 0-1

Μετά την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), ο Αρης έκανε το “2 στα 2” στη νέα σεζόν, επικρατώντας στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων της Βέροιας με 1-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη αδικείται από το αποτέλεσμα, καθώς εκτός από το πρώτο 20λεπτο στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυνατά και είχε τον έλεγχο, στη συνέχεια η “Βασίλισσα” ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα στο ξεκίνημα της επανάληψης, βρέθηκαν τέσσερις φορές απέναντι στον Μάντζαρη αλλά αστόχησαν σε ανεπανάλληπτα τετ-α-τετ.

Μοιραία η μπάλα…τιμώρησε τους πιτσιρικάδες της Βέροιας, καθώς στο 54′ ο Μπάμπης με πλασέ μέσα από την περιοχή κατόρθωσε να βάλει την ομάδα του μπροστά, κόντρα στη ροή του αγώνα. Νωρίτερα, στο 49′ ο Σμυρλής είχε δοκάρι για τους “κίτρινους”.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Βέροιας, όντας απογοητευμένοι από την εξέλιξη του ματς, έχασαν τον ρυθμό τους και ο Άρης είχε δύο κλασικές ευκαρίες για γκολ, με τον Αργυρόπουλο να είναι σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.

Άριστη η διαιτησία του Δημήτρη Μαλούτα, με βοηθούς τους Γιάννη Καραγκιζόπουλο και Ανδρέα Μαυρόπουλο.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Αργυρόπουλος, Μπόσκος, Ράδης, Σφυρύσης, Στριμπίνος, Ρογκότης, Πέτκος, Μάντζιος, Γιάντσιος, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.

Άρης Κ17 : Μάντζαρης, Στατής (55’ Χατζηβλασίου), Μπάμπης, Μπαξεβανίδης, Ντουνιάς, Μουτζίκος, Μηλιάτης (34΄ Σμυρλής), Χουζούρης, Ιγνατίδης (89’ Τσομάκος), Βασιλούδης (61’ Μαρινόπουλος), Λαδόπουλος (73’ Παυλίδης).

Δηλώσεις Δημήτρη Χριστοφορίδη

“Θέλω καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και συγχαρητήρια για τη σημερινή νίκη. Εμείς ουσιαστικά χάσαμε το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όταν είχαμε τα τέσσερα τετ-α-τετ στην αντίπαλη εστία. Τα παιδιά παίξανε πολύ καλά, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μαλούτα για την άριστη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected