Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας 3-3

Το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι, τόσο από πλευράς εξέλιξης αλλά και φάσεων έγινε το απόγευμα στο γήπεδο των Τρικάλων, ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και τον Αχιλλέα Νάουσας. Οι δύο ομάδες παρέδωσαν…μαθήματα επιθετικότητας, από την άλλη όμως εμφάνισαν πολλά αμυντικά προβλήματα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο της συνάντησης, αφού όπως υποστηρίζουν τα τέσσερα οφ-σάιντ που δόθηκαν σε ισάριθμες φάσεις για την ομάδα τους είναι αμφισβητούμενα και θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, με τον Μέγα Αλέξανδρο να καταφέρνει να γυρνά το εις βάρος του 0-2 του 49′ και να ισοφαρίζεται στο 88′, ενώ θα μπορούσε να ηττηθεί, αν το γκολ του Παπατάνου στο 90+1′ μετρούσε ως κανονικό.

Οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Κουρογεωργάκη κατάφεραν να αιφνιδιάσουν νωρίς τους γηπεδούχους και να προηγηθούν με τον Βλαχοδήμο στο 11′. Ο Αχιλλέας συνέχισε να είναι επιθετικός και δημιούργησε αρκετές φάσεις στα καρέ του Χατζημιχαήλ, με τον Μέγα Αλέξανδρο να προσπαθεί κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσει τον Κασαπίδη.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Τουμαράς θα πετύχει το 2-0, σκορ το οποίο έδινε μια σχετική ασφάλεια στην ομάδα του Αχιλλέα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Όμως οι γηπεδούχοι, με αντεπίθεση διαρκείας θα καταφέρουν μέσα σε διάστημα 15 λεπτών να πετύχουν 3 γκολ (Σαλτουρίδης 68′-83′ και Παπαδόπουλος 85′), μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Όμως ο Παπατάνος είχε διαφορετική γνώμη και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, θα ισοφαρίσει για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Παντριάς, Παπαμιχαήλ, Μαγγανάρης, Μηνούδης, Αθανασιάδης Η., Κούκλας (60′ Τερζίδης), Σαλτουρίδης, Κίτσας, Παπαδόπουλος (88′ Αγγέλης), Αθανασιάδης Σ. (53′ Κασνακίδης).

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνος, Μάραντης, Γιάτσος, Θεοδοσιάδης, Τουμαράς, Κακούδης (63′ Στέφος), Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Μπράτσης (78′ Γραμματικός).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected