Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός VS Αναγέννηση Καρδίτσας – 68′ ο Γιαουτζής, τραυματίστηκε ο Ζούρκος

Ένα αρκετά δυνατό φιλικό έλαβε χώρα στο “Γιάννης Παραλικίδης”, που είχε ως συνέπεια τους τραυματισμούς των Ζούρκου και Προβατίδη από τον Αιγινιακό, αλλά και του Μπιτέλη από την Καρδίτσα.

Η φιλοξενούμενη Αναγέννηση έδειξε πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη αυτοπεποίθησης χάρη στο γκολ του Μυργιώτη, στο 70΄ με κοντινό πλασέ, έπειτα από πάσα του Γκουγκούδη. Πάντως, έλειψαν οι πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Στο 18΄ είχε απειλήσει η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με τον Σακελλαρίδη να αποκρούει το πλασέ του Μπουντούρη, ενώ στο 27΄ ήταν σειρά του Παπαδόπουλου να εξουδετερώσει την κοντινή κεφαλιά του Γιαουτζή για τους γηπεδούχους. Στο 87΄ ο Αναστασίου έδιωξε το φάουλ του Αποστολίδη.

Ο τραυματισμός του Νίκου Ζούρκου δεν είναι τελικά κάτι σοβαρό, αφού σε μία σύγκρουση στον αέρα, σκίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα. Θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις από Δευτέρα, μαζί με τον Κώστα Έξαρχο, ο οποίοςβρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Βασίλης Γιαουτζής ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, ενώ παραλίγο να χριστεί σκόρερ στη φάση του 27′ που περιγράψαμε παραπάνω.

Αιγινιακός : Σακελλαρίδης (65΄Ράπτης), Μητράκας (80΄Μιλκούδης), Αχαλινόπουλος (78΄Καπετάνος), Αποστολίδης, Τασίδης (80΄Μπαμίχας), Μποταίτης (64΄ Κοσμίδης), Σαββίδης (78΄Μπουζούκης), Προβατίδης (33΄Καθάριος), Κυρτέγος, Γιαουτζής (68΄Μπάκανος), Ζούρκος (13΄Κυπαρίσσης).

Αναγέννηση Καρδίτσας : Παπαδόπουλος (55΄Αναστασίου), Σάββας (55΄Νταντάμης), Τζανής (46΄Μυργιώτης), Πάτρας, Κουκουλής (74΄Δούκας), Ρόβας (73΄Φλιούκας), Γκόλιας, Χατζηρίζος (75΄Υφαντής), Μπουντούρης (66΄Γεωργακόπουλος), Μπιτέλης (17΄Γκουγκούδης), Αθανασιάδης (58΄Κρανιώτης).

 *Δημήτρης Δερμίσης για pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected