Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών VS Βύζας Μεγάρων – Αλλαγή για…καθυστέρηση ο Τσιάμης

 

Με δυο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση Γιαννιτσών νίκησε στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της τον Βύζαντα Μεγάρων με 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Φελίπε Ντε Πάουλα που πραγματοποίησε μια επέλαση από τα δεξιά, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 32’ όταν ο Ιορδανίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σερέτης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Σπαθάρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου.

Οι Μεγαρίτες δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο αντέδρασαν και έφτασαν στο γκολ με τον Ντιαλό στο 73ο λεπτό.

Στο παιχνίδι υπήρξε και 15λεπτη διακοπή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τη διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών για το γεγονός ότι η αμοιβή των διαιτητών είναι 3.200 ευρώ, ποσό που κρίνεται αρκετά υψηλό, ιδιαίτερα τέτοιες εποχές…

Στο 90+1′ πέρασε στο παιχνίδι ο Βαγγέλης Τσιάμης, πιο πολύ για καθυστερήσεις παρά για να μπορέσει ο Ημαθιώτης αμυντικός να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Συνθέσεις

Aναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Σκέμπι, Καρπαθάκης, Καρακασόγλου (72′ Στεφανίδης), Φάμπιο, Σπαθάρας, Γ. Ιορδανίδης (90+1′ Τσιάμης), Σερέτης, Φελίπε (85′ Σιδηρόπουλος), Νταντίδης, Μπουτζίκος.

Βύζας Μεγάρων : Παναγόπουλος, Ρεκλείτης, Θ. Βλάχος, Αρναρέλης (46′ Βελέτης), Κρητικός, Μανδύλης (63′ Μπιτσάκος), Ταμπάκης, Ζούμας (54′ Ντιαλό), Κοκώλης, Γρομητσάρης, Παν. Βλάχος.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected