Super League 1

Νίκος Αναστασόπουλος : “Η ομάδα έχει μέλλον”

Μεγάλη συμβολή στην πρώτη φετινή νίκη της Κέρκυρας είχε ο εκ Λουτρού Ημαθίας ορμώμενος Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος με σωτήρια απόκρουση στο 89’ κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

“Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, όπως συνηθίζουμε στα εντός έδρας ματς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο “πέσαμε” στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες καθίσαμε και μιλήσαμε, είπαμε στην ανάπαυλα πως θα παίξουμε σαν το παιχνίδι να ήταν 0-0. Είπαμε να παίξουμε με το σκεπτικό πως στο δεύτερο μέρος, θα βάλουμε το γκολ που θα μας δώσει τη νίκη. Δυστυχώς, πήγαμε να γίνουμε “αυτόχειρες”. Όμως, δείξαμε τελικά πως αυτή η ομάδα έχει ποιότητα, έχει την εμπειρία και κράτησε το 2-1, και παράλληλα, έδειξε πως έχει μέλλον. Πρόκειται για μια σπουδαία νίκη”, ανέφερε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ της Κέρκυρας.

Οσο για την απόκρουση που έκανε στο 89’, σημείωσε: «Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλάω για τον εαυτό μου. Απλά θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, στον Γιάννη Πλαβούκο (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων). Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής. Και εγώ και τα άλλα παιδιά (τερματοφύλακες), δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις, και όταν δουλεύεις αμείβεσαι στο γήπεδο. Η ομάδα μου κέρδισε και είμαι πολύ χαρούμενος».

*οnsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected