Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Καρύδας : “Μεγάλη θέληση από τα παιδιά”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Νίκος Καρύδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο τεχνικός ηγέτης της Βέροιας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και θέλω να ευχαριστήσω όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα αλλά όλα τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν ήταν στο παιχνίδι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: “Η προσπάθεια που καταβάλλουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι μεγάλη και πιστεύω ότι δικαιούνται κάποια θετικά αποτελέσματα. Στην ανάπαυλα εντοπίσαμε κάποια κενά που είχαμε στο παιχνίδι μας και προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε στο δεύτερο. Αλλάξαμε σχηματισμό αλλά αυτό δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η θέληση που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής για τη νίκη. Εύχομαι στον Πανθρακικό καλή συνέχεια».

Νωρίτερα, στην κάμερα της «Nova» τόνισε: «Εγώ δεν είναι γαντζωμένος σε μια καρέκλα, η απόφαση για τον τεχνικό ανήκει στη διοίκηση, εγώ απλά προσπαθώ να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου».

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected