Super League 1

Πλατανιάς VS SCODA Ξάνθη – Γκολ ο Βασιλακάκης, ήττα για την ομάδα του

Πολλά έχουμε ακούσει για την κακή ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως κάτι παιχνίδια σαν αυτό του Πλατανιά με την Ξάνθη είναι πραγματική διαφήμιση για την Superleague.

Οι νεοφώτιστοι πραγματοποίησαν σούπερ εμφάνιση για 80 λεπτά, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες και πήραν τελικά μια αγχωτική και γεμάτη σασπένς νίκη.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 11′ χάρη σε γκολ του Γκλέισον, όμως στη συνέχεια έριξαν στα σκοινιά την Ξάνθη και ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης. Τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 47′ με αυτογκόλ του Γκλέισον, ενώ πήραν κεφάλι στο σκορ στο 84′. Κάπου εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω και μέσα σε λίγα λεπτά το 2-1 έγινε 2-2 (με το γκολ του “δικού” μας Θοδωρή Βασιλακάκη) και στο τέλος 3-2! Κι όλα αυτά μέσα σε 7 λεπτά…

Όσο άδικο κι αν είναι κάποιες φορές το ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά υπήρχε δικαιοσύνη και ο Πλατανιάς που άξιζε πέρα ως πέρα τη νίκη τελικά την κατέκτησε χάρη στον Λόρενς Ντόε. Και ήταν μάλιστα η πρώτη που πανηγύρισε μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας του φτάνοντας τους 8 βαθμούς σε 5 ματς. Όχι άσχημα για μια νεοφώτιστη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη εκτός από τα γκολ δεν έχει κάτι άλλο για να περηφανεύεται. Ήταν απόλυτα εύστοχη και τυχερή αφού με δύο φάσεις πέτυχε ισάριθμα γκολ, όμως στο υπόλοιπο ματς, απλά παρακολουθούσε τον Πλατανιά να παίζει ποδόσφαιρο.

Για να μην αδικούμε τους Ακρίτες, ο Μαρίν αποβλήθηκε στο 40′ χάρη σε μια επιπολαιότητά του και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ στο τέλος η Ξάνθη έπαιζε με 9 αφού τραυματίστηκε ο Γκλέισον και ο Παπαδημητρίου είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές.

Συνθέσεις

Πλατανιάς : Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ντόε, Τζανής, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (78′ Γιακουμάκης), Ουκάρ (46′ Γκονσάλες), Μαρτσάκης, Ουντότζι, Αναστασάκος (87′ Μιρτσέτα).

Ξάνθη : Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Γκλέισον, Μπαξεβανίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Ράνος (42′ Πλατέλλας), Μαρίν, Μαρσελίνιο (76′ Φλίσκας), Μαρκόφσκι (61′ Μάνταλος).

*contra.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected