Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Αιγινιακός – Επιστροφή για Έξαρχο, σταδιακά ο Ζούρκος

Ο Ημαθιώτης επιθετικός, Κώστας Έξαρχος, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και μετά από καιρό γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα, όπως επίσης ο έμπειρος αριστερός χαφ, Νίκο Ραπτόπουλο, που επίσης άφησε πίσω το πρόβλημά του και προπονείται σε φουλ ρυθμό.

Καλύτερα είναι και ο Ζούρκος, που παρά τα ράμματα στο κεφάλι (από το φιλικό με την Καρδίτσα) γυμνάζεται αλλά πιο επιφυλακτικά (αποφεύγει τις κεφαλιές), ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολουθούν και οι Λιόλιος και Γούτσιος (ο τελευταίος έχει πρόβλημα στη μέση).

Μια-δυο μέρες εκτός θα μείνει ο πρώην παίκτης της Νάουσας, Κώστας Αποστολίδης, που έχει ενοχλήσεις στον μηρό, ενώ συνεχίζεται η αποθεραπεία του Νίκου Ντούλα, που θα λείψει τουλάχιστον δυο εβδομάδες ακόμα.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνθος Πλατάκης μετέβη τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε παρακέντηση για την μερική αφαίρεση υγρού από το γόνατο. Ωστόσο, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι καλύτερα και ακόμα και την Τρίτη δεν αποκλείεται να τεθεί πλήρως στη διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου.

Τέλος, ο Χρήστος Προβατίδης, που θα λείψει μια εβδομάδα (χτύπησε στο φιλικό με την Αναγέννηση), είναι διπλά… τραυματίας, έχοντας ράμματα στο ζυγωματικό και διάστρεμμα στον αστράγαλο! Επειγόντως… ευχέλαιο λοιπόν για τον Αιγινιακό, που με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα «κλείσει» άλλο φιλικό, αλλά αναμένεται να προτιμήσει ένα οικογενειακό διπλό για το Σαββατοκύριακο.

*Δημήτρης Δερμίσης, για pieriasport.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected