Κατηγορίες
Αθλήματα

Α1 Χάντμπολ – Δούκας VS Πανελλήνιος 23-14

Εύκολα ο Δούκας, 23-14 τον Πανελλήνιο στην πρεμιέρα | onsports.grΜε το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα χάντμπολ ο Δούκας, ο οποίος επικράτησε άνετα 23-14 του Πανελληνίου στην πρεμιέρα.

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα μπορεί να δυσκολέυτηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Πανελλήνιο, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Δημήτρουλα στο 27′, εξασφαλίζοντας τους δύο πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

«Ξεκινήσαμε καλά και όπως είχαμε σχεδιάσει απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μπορεί να μπει στην τετράδα. Μας επηρέασε η αποβολή του Δημήτρουλα και στο β’ ημίχρονο είχαμε λιγότερες επιλογές. Θα παλέψουμε για την παραμονή», είπε ο τερματοφύλακας του Πανελληνίου, Μάριος Τζανακάκης.

Από πλευράς νικητών, ο Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε: «Μπήκαμε νωθρά και πήγαμε σε ατομικές ενέργειες και νευρικότητα με πολλά χαμένα σουτ. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο β’ ήμασταν καλύτεροι».

Τα δεκάλεπτα: 5-6, 5-6, 10-10 (ημχ.), 15-10, 18-11, 23-14

Δούκας (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργίου 4, Τόμπρος 2, Τζηράς 4, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 2, Νικολαΐδης 2, Γεωργιάδης, Στούμπης Δ. 1, Κλέωπας 2, Ντούνης, Αϊβαλιώτης, Κοτελίδας 1, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης.

Πανελλήνιος (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 1, Δημήτρουλας 2, Πανταζής, Παπανίκος 2, Ξηρός, Σαμαράς 4, Παρασκευαΐδης, Μαυροφρύδης, Χελιώτης 1, Μπαρίκος, Αϊβάζης 1, Φυσέκης, Τσιμούρτος, Κατρής, Σομπιρακούλ 3.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected