Κατηγορίες
Γενικά

Πρόεδρος Αιγινιακού – Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

 Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 3/10 ο ισχυρός άντρας και πρόεδρος της ομάδας του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας.
Μίλησε για την ομάδα του, για τον κόσμο του Αιγινίου και τη στήριξη του σε δύσκολους καιρούς αλλά και για την συμμετοχή πολλών νεαρών και ικανών παικτών της Πιερίας στις μεγάλες ομάδες της περιοχής.

“Πιστεύω ότι στη Γ΄ εθνική φέτος δε υπάρχουν ούτε εύκολες ούτε δύσκολες ομάδες. Κάνοντας κάποια φιλικά με ομάδες της κατηγορίας, καταλάβαμε ότι τα μεγάλα ονόματα δεν υπάρχουν πλέον. Όπως ούτε και τα μικρά.  Για την πρώτη αγωνιστική θα αγωνιστούμε με την Ζάκυνθο η οποία παίζει εδώ και δύο χρόνια στην κατηγορία αυτή, εγώ όμως δε μπορώ αυτή τη στιγμή να πώ κάτι γι αυτή την ομάδα παρά το ότι θεωρητικά ήταν μια καλή κλήρωση αυτή για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ειδικά για μια ομάδα που χτίζεται τώρα.

Έχουμε τον τελευταίο καιρό πάρα πολλούς τραυματισμούς και καλό είναι ότι επιστρέφουν έξι παίκτες μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι η κλήρωση είναι βατή για την αρχή.
Ο κόσμος του Αιγινίου αγαπάει κάθε καλή προσπάθεια. Αρκεί να πω ότι έχουμε ομάδα στην Α1 κατηγορία στο Βόλεϊ (Νίκη Αιγινίου), μέχρι πρότινος είχαμε την ομάδα μπάσκετ στη Γ΄εθνική (Αιγινιακός) και εν γνώσει μας αφήσαμε να πέσει για συγκεκριμένους λόγους κατηγορία. Γενικά τι καλές προσπάθειες ο κόσμος τις στηρίζει.
Είμαστε τυχεροί εμείς οι παράγοντες του Αιγινίου γιατί ο κόσμος μας στηρίζει πάρα πολύ. Θυμάστε κι εσείς ότι ο Αιγινιακός είχε πάντα κόσμο στο γήπεδο, πάντα. Και πιστεύω ότι και φέτος θα έχει.
Το δείχνει και στα φιλικά με την παρουσία του στο γήπεδο και εν μέσο μια τόσο τεράστιας κρίσης το έδειξε και με την πώληση της κάρτας που βγάλαμε για την ενίσχυση του συλλόγου μας και συνεχίζει να το δείχνει έμπρακτα.
Εκτός της συμπαράσταση του κόσμου, έχουμε και την μεγάλη στήριξη (πάντα στο μέτρο του δυνατού) και του Δήμου της περιοχής μας. Του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Παρόλα τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν δε μας στέρησε πράγματα τα οποία χρειάστηκαν γι αυτήν την κατηγορία στο γήπεδο του Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης» το οποίο γίνεται σιγά-σιγά στολιδάκι στη Β. Πιερία.

Θεωρώ ότι ο Αιγινιακός είναι αυτή τη στιγμή σε έναν καλό δρόμο. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στη Γ΄εθνική, δε λέμε ότι θα πάμε για το πρωτάθλημα, δε θέλουμε να κινδυνέψουμε, ο στόχος μας βέβαια είναι να σωθούμε, οικονομικά προβλήματα δεν έχουμε, όπως βέβαια δεν έχουμε και τα μεγάλα συμβόλαια.

Η Πιερία είναι ποδοσφαιρομάνα και το έχω πει πολλές φορές αυτό. Φέτος τόσο ο Πιερικός όσο και εμείς με τον Βατανιακό, έχουμε στο ρόστερ μας και παίζουν πολλά παιδιά από την περιοχή. Πρώτη φορά βλέπω τόσα παιδιά στον Πιερικό και αυτό είναι το πλέον τρανταχτό παράδειγμα στο ποδόσφαιρο μας. Έχουμε πολλά καλό επίπεδο σαν Πιερία και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Κλείνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πλαταμώνα για την όμορφη συνεργασία που έχουμε, καθώς και τον κόσμο της Κατερίνης και γενικότερα της  Πιερίας που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας”.
*pieriasport.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected